Distrikssäljare till Salmon Brands

Distrikssäljare till Salmon Brands

Salmon Brands söker nu en

Distriktsäljare till Mellansverige

Vi erbjuder
Ett stimulerande arbete i ett företag som representerar premiumprodukter av högsta klass. Ett arbete där vi jobbar prestigelöst och målinriktat i ett högt tempo.

Du kommer att ingå i vårt säljteam som består av 5 st säljare i landet. Vi samarbetar med flera av Sveriges mest framgångsrika kockar och demobolag. Du kommer att få engagerade och stöttande kollegor där vi gärna hjälper varandra för att lyckas på bästa sätt. Vi erbjuder marknadsmässig lön och goda villkor för rätt person.

Tjänsten
Du kommer att besöka dagligvarubutiker inom ditt distrikt där vi ser Örebro med omnejd som lämplig bostadsort. Distriktet omfattar från Jönköping i söder, Värmland, Östergötland och upp till Dalarna.

Du kommer att presentera och sälja vårt sortiment, boka demonstrationer, sälja in kampanjer och optimera exponeringen av våra produkter.

Du utgår från ditt hem och har tillgång till tjänstebil.

Vi söker dig som
  • Har ett stort engagemang och inre driv med sinne för affärer.
  • Är strukturerad, målmedveten och har en god planeringsförmåga.
  • Är en positiv, ödmjuk och prestigelös person.
  • Bidrar till både energi och kreativitet.
  • Är social och självgående.
Jobbar du kanske med färskvarusidan i butik idag och vill ta nästa steg i din karriär kanske detta kan vara något för dig. Har du kockutbildning eller liknande är detta starkt meriterande.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på telefon: 0702-96 96 91.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan redan idag!
Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriksäljare, fältsäljare, utesäljare, regionsäljare, sälj
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 10 feb (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!