Driven säljchef till vårt team i Örebro!

Driven säljchef till vårt team i Örebro!

Vi på Sector Alarm söker just nu dig som brinner för försäljning, ledarskap och som är redo att anta utmaningen som ny säljchef för teamet i
Örebro!

Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har drygt en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt? Sökt redan idag!

Vad är ditt ansvar som Säljchef?

Som vår nya säljchef säljer du en efterfrågad, viktig tjänst som tryggar upp och ger kunderna ett säkrare hem. I tjänsten kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för försäljningen i Örebro. Ni kommer boka och genomföra kundbesök hemma i kundens bostad. Du coachar och stöttar ständigt dina säljare till att utvecklas och prestera på topp. I tjänsten ingår även planering, rapportering, bugetansvar samt rekrytering av nya medarbetare till ditt team.

Vem är du som lyckas?

Vi söker dig som har arbetat med försäljning under ett par år och känner att det är dags för nästa steg i karriären. Du drivs av utmaningar, trivs med att arbeta i ett högt tempo och är flexibel och stresstålig. Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och coacha dom till att utvecklas och förbättras. Det är därför meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap, men viktigast är förstås att du besitter rätt ledaregenskaper.

Utöver dina personliga egenskaper är det viktigt att du innehar B-körkort och har ett prickfritt belastningsregister hos polisen. Vi arbetar söndag- torsdag på eftermiddag och kvällstid. Det krävs därför att du är rätt flexibel med arbetstider.

Vad du kan förvänta dig?

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Vi firar framgångar tillsammans med både säljresor och kickoffer. Givetvis är det viktigt att du får rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i din nya roll. Därför erbjuder vi dig som vill satsa på din framtid tillsammans med oss ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram.

Du kommer arbeta nära din Regionala försäljningschef, som inte bara har ett huvudansvar för din introduktion, utan ständigt kommer motivera och inspirera dig till att nå nya höjder.

Ansökan

Vad roligt att du är intresserad av tjänsten som säljchef. Vi vill att du i din ansökan skickar med CV och personligt brev.

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare (sara.malm@sectoralarm.se)

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sara Malm
Telefon 0733757143
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sectoralarm.com
Sista ansökningsdag 20 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 200 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 510 000 kunder och 1 700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.