SOS-sjuksköterska Örebro

SOS-sjuksköterska Örebro

Brinner du för att göra skillnad för andra människor?

Vill du ha en utmaning där du får använda din breda kunskap och fingertoppskänsla samtidigt som du har möjlighet att bidra till utvecklingen av arbetet? Har du förmågan att balansera förnuft och fakta med känsla i varje enskild situation? Är du en person som trivs med en varierande arbetsbelastning och klarar hög stress, både i stunden men också under längre perioder oavsett tidpunkt på dygnet? Som SOS-sjuksköterska är du en del av navet som skapar trygghet och säkerhet när du möter de människor som ringt 112.

Till SOS-centralen i Örebro söker vi dig som har sjuksköterskelegitimation och flera års erfarenhet, gärna av akutsjukvård och bedömning på telefon. Du är svensk medborgare, talar flytande svenska, har goda kunskaper i engelska och gärna fler språk. Du behöver kunna arbeta strukturerat och metodiskt och vara trygg i dig själv och din kompetens. Du står för våra värderingar - professionell & empatisk, ansvarstagande & samverkande - och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet för att utveckla både arbetskamrater och verksamheten.

I den här filmen beskriver vår SOS-sjuksköterska Ia sitt arbete.

Arbetet bedrivs på SOS-centralen i Örebro, där du sitter i ett kontorslandskap tillsammans med dina kollegor, såväl SOS-operatörer och SOS-sjuksköterskor som inre befäl för lokal räddningstjänst. Som stöd har du alltid en tjänstgörande teamledare på plats. Din arbetstid är förlagd till dygnets alla timmar och innefattar helgtjänstgöring.

Är du intresserad av att veta mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska på SOS Alarm? Kontakta gruppchef Annika Forsgren på telefon: 0730 463674 eller på mail: annika.forsgren@sosalarm.se

Varmt välkommen att skicka en intresseanmälan på https://www.sosalarm.se/karriar/lediga-tjanster/

När du skickar in din ansökan till oss på SOS Alarm godkänner och samtycker du till att SOS Alarm behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer här.

SOS Alarm har ett viktigt uppdrag, att vara navet som skapar trygghet och säkerhet. Detta ska bidra till att skapa ett tryggare Sverige för alla.
När krisen slår till är nödnumret 112 det nummer som hjälpsökande kan ringa. Ibland är krisen stor och berör många människor. Ibland drabbas en enskild individ eller en organisation. Oavsett vilket så är hjälpen bara ett samtal bort. Med den erfarenheten som bas har vi byggt en rikstäckande verksamhet av larmcentraler - som utgör grunden för vårt bidrag till ett tryggare Sverige.

Våra medarbetare kan med sin kompetens, sin empatiska förmåga och SOS Alarms effektiva system och metoder se till att alltifrån ambulans, räddningstjänst, polis och jourhavande präst, till jouroperatör och väktare kan göra sitt jobb. Vi är navet som skapar ett tryggare och säkrare Sverige.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sosalarm.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)