Tech-karriär på SEB: .NET-utvecklare, Örebro

Tech-karriär på SEB: .NET-utvecklare, Örebro

Vill du jobba i en framåtlutad organisation som testar ny teknik? Välkommen som Agil .NET-utvecklare till SEB i Örebro!

Att arbeta som .NET-utvecklare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Trading Örebro utvecklar du komplexa och affärskritiska system som stödjer tradingverksamheten inom SEB. Här jobbar du med den senaste tekniken samtidigt som du lär dig mer om trading-området och finansiella instrument. Vi ser fram emot att välkomna dig till ett positivt team med hög kompetens och stark samarbetsvilja för att nå gemensamma mål!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Vi på Trading Örebro ansvarar för system som möjliggör finansiell handel av bland annat aktielån och Hedgefonder, vilket är ett av SEB:s viktigaste områden. Systemen är egenutvecklade och designade främst för internt bruk på SEB. Vi jobbar nära affärsverksamheten i Stockholm och du får snabb återkoppling på dina lösningar och en god insyn ur ett användarperspektiv.

Vår tekniska miljö består av Microsoftbaserade system. Vi strävar efter en mikrotjänst-arkitektur så du kommer även att arbeta med mikrostjänster och REST API:er. Vidare arbetar vi med testdriven utveckling, kontinuerlig integration och kontinuerlig leverans, samt använder oss av Docker som Containerteknologi.
Inom teamen finns en hög teknisk kompetens och därmed stora möjligheter för dig att utvecklas i din roll. Vi tror på samarbete och här finns ett stöttande och tillåtande ledarskap.

Din framtida chef, Katarina Skagerlund, beskriver arbetet på Trading Örebro så här:

"Du blir en del av ett tvärfunktionellt och agilt team med seniora kollegor som gärna hjälper varandra. Vi värdesätter innovation och vågar prova nytt för att hitta nya vägar framåt. Tillsammans utvecklar vi morgondagens tjänster inom Trading-området!"

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
Som person är du ansvarstagande, nyfiken och vill lära dig av dina kollegor. Du är medveten om dina styrkor och begränsningar, samt söker kontinuerligt efter nya lärdomar. Vidare trivs du i en miljö som genomsyras av gemenskap och samarbete, där du tillsammans med dina kollegor arbetar mot gemensamma mål.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 24:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök programsidan hos TNG: https://www.tng.se/seb-tech-program
Mer info
Kontaktperson Erika Ekestam
Telefon 0702444717
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/