.NET utvecklare

.NET utvecklare

Som medlem i vårt team kommer du att hjälpa oss bygga, utveckla och förvalta system för SEB:s Trade Finance lösningar för kunder och finansiella institut världen över.Vi söker en .NET utvecklare/förvaltare för vårt Trade Finance IT team i Örebro som ingår I Triben: "Trade Finance and Receivables" med kollegor över hela världen.

För att kunna leverera service i världsklass till våra kunder implementerar vi ett nytt affärssystem till våra kunder inom Trade Finance. Till detta har vi byggt ett egenutvecklat system, TFM. TFM är ett backend system som hanterar integration mellan flera olika system, finansiell rapportering och betalinstruktioner m.m. Systemet är byggt på mikrotjänster som kommunicerar med varandra med REST-API:er och signalbus för eventstyrning.
Vårt team har också förvaltningen av några äldre system(OTF/OPTF/TFIL/Garp/Remsy/BlackIT/BookITl)som vi kommer att ha hand om till dess att alla affärer migrerats till de nya systemen.Tillsammans med vårt erfarna utvecklarteam kommer du att få lära dig dessa system. Vi skickar dig också på en läroresa för att träffa våra affärs- och verksamhetsrepresentanter. Av dem får du lära dig mer om våra Trade Finance produkter. Detta är viktigt för att du ska förstå vad våra system stödjer och varför, så att du kan felsöka, bygga, förvalta och förnya dem på bästa sätt.

Din profil

Vi söker dig som har många års erfarenhet av .NET utveckling. Du har minst en 3-årig kandidatexamen i systemutveckling eller motsvarande.Att ha arbetslivserfarenhet från banksektorn är mycket fördelaktigt.Du har goda design- och IT lösningsförmågor och stor förståelse för SQL Server. Du har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.Du har vana av att arbeta med SOLID-principerna, TDD och Agilt arbetssätt, tex Scrum.

Vem är du?

Du är en nyfiken, driven problemlösare med ett positivt fokus. Du blir inspirerad när du ser att din kod resulterar i ett omedelbart värde för våra kunder. Du är van vid agila arbetsmetoder och tycker om att arbeta i team likaväl som enskilt. Du ser värdet av att arbeta tillsammans med affärssidan och verksamheten för att tillsammans nå bästa möjliga samsyn och resultat. Att vara serviceminded och prestigelös ligger i din personlighet. Vi förväntar oss att du självklart delar med dig av din kunskap, hjälper andra och tar emot hjälp när det behövs.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)