Metod- och underhållschef

Metod- och underhållschef

 Vi söker en metod- och underhållschef som brinner för underhåll, ledarskap och effektivisering! Känner du dig träffad? I så fall är du välkommen med din ansökan.

Om tjänsten
Som metod- och underhållschef kommer du att ansvara för ledning och planering av förebyggande och avhjälpande underhåll i samråd med produktionsledning och övriga specialister inom företaget. Du och ditt team har som huvudmål att säkerställa en effektiv och robust logistikprocess. Med dig vid rodret säkerställer vi att vårt metod- och underhållsarbete fungerar optimalt och att vi har välfungerande processer, rutiner och strukturer som gynnar både vår verksamhet och våra medarbetare. Vi jobbar enligt väletablerade metodiker och vårt arbete genomsyras av LEAN och 5S. Du kommer arbeta med ständiga förbättringar och sätter säkerheten i hög prioritet.

Rollen sätter stort fokus på ledarskap och du förväntas vara en god förebild som leder och inspirerar på ett inkluderande sätt och skapar goda förutsättningar för dina medarbetare att uppnå en god arbetsmiljö, hög effektivitet och kvalité i sitt arbete. Du följer upp, stöttar och har hög närvaro i verksamheten.

Vem är du?
Vi söker dig som har stort engagemang och förmåga att både leda det dagliga arbetet och arbeta med strategisk utveckling. Du har en teknisk utbildningsbakgrund kombinerat med några års ledarerfarenhet. Vi ser det som en fördel om du tidigare har arbetat inom logistik. Du har god teknisk förståelse och systemkunskap samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. I den här rollen kommer du att ingå i ledningsgruppen och du ser fram emot att bidra med din kunskap och energi i vårt pågående arbete med att göra vår sajt till en fantastisk arbetsplats!

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Ansökan, i den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup Örebro. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. 
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.schneider-electric.se
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se