Säljare VA till Industri Belos, Mellansverige

Säljare VA till Industri Belos, Mellansverige

DISTRIKTANSVARIG SÄLJARE INOM VA
Region Mellan

Industri Belos AB är ett företag med stark laganda. Vi arbetar målfokuserat med en stark strävan från varje individ att nå resultat. Är du en driven säljare som vill bli medlem i ett av de ledande företagen inom svensk VA och arbeta i Sveriges mest expansiva område? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsort:
Region Mellan inkluderar Västmanlands län, Örebro län, Värmlands län, Dalarnas län och Gävleborgs län. Belos huvudkontorligger i Uppsala.

Arbetsuppgifter:
Som VA-säljare ansvarar Du för försäljning och marknadsföring av Belos produkter inom region Mellan. Arbetet innebär bearbetning av långvariga relationer till kommuner, grossister, entreprenörer och konsulter.

Kvalifikationer:
För oss är det viktigast att vi får in rätt person som har ett inre driv och en stark vilja att lära och att göra affärer. Du behöver ha en teknisk läggning och stort tekniskt intresse. Vi ser helst att Du har säljerfarenhet, gärna till kommuner och industri. Erfarenhet inom VA är meriterande, men inte ett krav.

"Vatten är den viktigaste resurs vi har, det är förutsättning för allt liv och världens viktigaste livsmedel.

Det är fantastiskt att kunna vara en ledande del utav VA-industrin och bidra till ett mer hållbart Sverige."

-
Daniel Mattsson, VD

Här kan du läsa mer om vad VD Daniel Mattson och Försäljningschef Einar Linno säger om att arbeta hos oss på Industri Belos: https://career.masterhelp.se/belos

Personliga egenskaper:
Vi söker en lösningsorienterad driven person med en positiv och utåtriktad läggning. Du har ett konstruktivt och resultatorienterat arbetssätt. Du får ett självständigt arbete med ansvar samt befogenheter. Det är naturligt för dig att sträva efter en hög kundnöjdhet och service.

Vi erbjuder:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Rätt person erbjuds en roll där du får stort inflytande över ditt arbete och med ansvarsuppgifter i ett väletablerat och framgångsrikt företag med höga ambitioner. Kontor blir antingen på huvudkontoret i Uppsala alternativt från hemmakontor, beroende på din bostadsort.Vi är ett flexibelt företag och tror på frihet under ansvar. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och tjänstebil ingår.

Kontakt:
För ytterligare information om tjänsten kontakta VD Daniel Mattsson på telefon 070-391 13 21 eller mejla daniel.mattsson@belos.se.
Du kan även kontakta försäljningschef Einar Linno på telefon 070-588 08 28 eller mejla einar@belos.se.
Observera att vi vill ha din ansökan via ansökningsknappen, så att alla invovlerade i rekryteringen enkelt kan ta del av din ansökan.

Urval sker löpande, skicka därför gärna din ansökan snarast.

Sökord: Säljare, Utesäljare, Fältsäljare, Representant, Area Manager, Account Manager, Distriktsäljare, Regionsäljare
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 21 okt 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!