Mjukvaruutvecklare inom Fastighets IoT

Mjukvaruutvecklare inom Fastighets IoT

SÖE Konsult är ett
konsultbolag som säljer lösningar och tjänster inom automationssystem. Med hjälp av smarta automatiseringslösningar hjälper vi våra kunder med digitaliseringen av deras fastighetsbestånd.

Om tjänsten
Hos rollen som konsult hos oss så ser vi att du har ett stort tekniskt kunnande men minst lika centralt är kontakten med våra kunder. I Många uppdrag hjälper vi våra kunder dels med att ta fram tekniskt beprövade automations lösningar men vi bidrar även med en rådgivande roll där vi hjälper kunder hela vägen från hårdvara till molnlösning.

Din erfarenhet kommer kanske tidigare från fastighetsautomationsbranschen eller industriautomation där PLC programmering och datakommunikation har varit en central del.

En hög med begrepp som känns igen är IEC-61131-3, javascript, CSS, C#, SQL Server, API'er (REST och SOAP), JSON, XML, MQTT, Modbus och M-Bus. Andra utryck som är spännande/meriterande är Python och AI.

Utöver dina tekniska kunskaper ser vi gärna att kontakt med kunder och kollegor är något du ser som positivt. Många gånger har våra uppdrag ingen rak väg mot målet, utan möjligheten att vara lyhörd och anpassa sig till nya situationer där kunden kommer i första rummet är otroligt viktigt.

Vad erbjuder vi?
Vi är ett litet företag där möjligheten att utvecklas och lära av varandra genomsyrar vardagen. Vi erbjuder spännande projekt med branschledande kunder. Vill du ligga i framkant på den digitaliseringsresa som många fastighetsägare just nu genomför så är SÖE Konsult rätt arbetsplats för dig.

Välkommen in med din ansökan
Du ansöker genom att maila ditt CV med relevanta erfarenheter och ett personligt brev där du förklarar varför du vill ha tjänsten och tror att du skulle passa till info@soekonsult.se
Mer info
Kontaktperson johan geiborg
Telefon 0727106644
Email Mejla johan geiborg
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov 2020 (24 dagar kvar)