Fibertekniker

Fibertekniker

Arbetet

Som fibertekniker inom Rydma förväntas du ta ett stort eget ansvar i det dagliga arbetet. Arbetstiderna kan variera vilket innebär att arbete kan komma att ske kvällar och helger, alla dagar året om. Arbetet förekommer oftast på annan ort och det innebär att du kommer befinna dig på orten du är utplacerad till under arbetsveckan. Då vi mest är verksamma inom nybyggnationer är följande arbetsuppgifter vanligt förekommande: Kabeldragning, montering av fiberuttag och mediaconverter, kontakt med slutkund samt dokumentation. Fibertekniskt arbete i telestationer, skåp och brunnar kan även det förekomma.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har intresse för fiber och som vill utvecklas inom branschen. Vi premierar din praktiska erfarenhet framför formell utbildning men du bör ha tidigare erfarenheter inom yrket. Är du certifierad inom fiber är det givetvis meriterande, liksom tidigare erfarenhet av kopparnätet. Du är mån om att göra ett bra arbete och som ser fram emot att utvecklas inom området.
Som person har du god arbetsmoral, är noggrann, produktiv och ett öga för detaljer. Du är också stresstålig och trivs med att arbeta i en självständig roll där du tar stort eget ansvar.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Mer info
Email Mejla Rydma AB
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juli (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rydma AB är ett litet företag i en expansiv fas och söker därför nya medarbetare. Vi arbetar med fiberinstallationer och är speciellt inriktade mot FTTH nät samt linjenät. Företaget är baserat i Örebro men verkar i hela Sverige. Kulturen i vårt företag präglas av öppenhet och personligt ansvar för ett väl utfört jobb. Vi värdesätter alltid produktiva, resultatinriktade och engagerade medarbetare. Vi har en stark gemenskap hos oss på Rydma och vi hjälps alltid åt när det behövs. För att bredda och fördjupa kompetensen hos våra medarbetare är det en självklarhet för oss att lyssna och lära av varandra.