Distriktssäljare

Distriktssäljare

Distriktssäljare
Örebro

Rototec är Europas största leverantör av geoenergi och är grundat i Finland. Det går bra för Rototec Sverige och vi satsar nu på att fortsätta vår expansion. Detta innebär att vi behöver ytterligare en skicklig och driven säljare att utvecklas tillsammans med oss. Rototec utför energiborrningar till både villor och kommersiella fastigheter och det finns en marknad och mycket bra förutsättningar för fortsatt positiv tillväxt.

Arbetsbeskrivning
Som distriktssäljare hos Rototec är ditt huvudsakliga uppdrag att marknadsföra och sälja in fördelarna att arbeta med Rototec som samarbetspartner till dina kunder, vilka främst är VVS installatörer, byggföretag, konsulter och större fastighetsägare. Du kommer ha ett stort fokus på nykundsbearbetning men självklart också utveckla kontakten med våra befintliga kunder.

Du arbetar självständigt med alla delar av säljprocessen och ansvarar för att nå dina mål och din budget. Du har ett nära samarbete med dina kollegor där ni tillsammans ser till att ge våra kunder förstklassig service och vägledning. 

Du utgår från hemmakontor, men en stor del av din tid kommer att tillbringas med våra kunder inom distriktet så placering kan diskuteras. Distriktet omfattar Örebro, Dalarna, Västmanland, Värmland och Gävleborg. 

Din profil 

  • Du har tidigare erfarenhet inom försäljning B2B ifrån bygg, energi eller VVS-branschen
  • Du är självgående, prestigelös, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
  • Du har ett stort affärssinne, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Du har B-körkort

 

"Hos Rototec får du frihet under eget ansvar. Företaget är resultatorienterat, har bra entreprenöriell kultur, positiv laganda och professionella ramar. Geoenergi är en viktig bricka i framtidens energisystem. Vi har lösningen på framtidens energilagring av värme och kyla. Vi sitter i förarsätet avseende tekniska lösningar och vårt know-how för hållbara energisystem efterfrågas globalt. Lokalproducerad miljövänlig energi som går att lagra är det mest attraktiva som kan erbjudas i energibranschen.

Vi ger våra medarbetare stort eget ansvar och stöttning avseende kompetensutbildning inom geoenergi området."

- Kim Ojanne

 

Vi erbjuder
Rototec står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Vi kan erbjuda en unik möjlighet att bli en del av ett snabbt växande företag inom avancerad miljöteknik. Du kommer att ha en central roll i uppbyggnaden av distriktet där det redan finns befintligt kundunderlag men stora möjligheter att bygga och utveckla regionen. Vi är en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vi har marknadsmässiga, förmånliga och bra villkor. Tjänsten en heltidsanställning.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Johnny Björklund. Du når Johnny på 08-514 816 48.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Rototec 
Rototec är Europas största leverantör av geoenergilösningar och en driven branschinnovatör. Geoenergi är förnybar energi från marken som kan användas till att värma och kyla fastigheter i alla storlekar. Rototecs tjänster omfattar hela processen kring geoenergisystem - allt från konsultation till installation. Företaget grundades 2007 och bedriver verksamhet i Finland, Sverige och Norge. Omsättningen år 2021 uppgick till 60 miljoner euro. 

Läs mer om oss på: www.rototec.se

Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (64 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!