Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Riksbyggen söker fastighetsskötare till Örebro

Vad ska du göra?
Du kommer att ansvara för yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen av den yttre miljön. Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet i Örebro, längre och kortare vikariat under perioden 15 April till 15 Oktober. Som medarbetare i vårt fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel såsom gräsklippning, häckklippning, skräpplockning, ogräsrensning mm.

Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap för tidrapportering och hantering av felanmälningar.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Då vi har mycket kontakt med kund ställs det krav på att du är både social och professionell i ditt bemötande, och brinner för att leverera god service till våra kunder.

Vem är du?
Just nu söker vi personer med erfarenhet från fastighetsskötaryrket inom yttre skötsel, och som har kunskap av att framföra olika typer av småmaskiner såsom åkklippare, trimrar, häcksaxar mm för uppdraget. Det är meriterande att du har utbildning inom trädgårdsskötsel och växtkunskap. Du är praktiskt lagd och har god fysik då detta är ett fysiskt arbete. Du gillar att möta människor och att leverera service med ett värmande leende.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel utemiljö eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Goda kunskaper i hantering av småmaskiner, åkgräsklippare, växtkännedom är meriterande.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.

Tjänsten kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 7 Mars. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Ingela Elvén 019-192405 , via epost ingela.elven@riksbyggen.se

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden - utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.