Red Bull söker en Sales Activator (merchandiser) till Närke/ Värmland

Red Bull söker en Sales Activator (merchandiser) till Närke/ Värmland

Drivs du av att bygga och utveckla relationer? Tycker du om att använda din sociala och kreativa förmåga för att synliggöra produkter och driva försäljning? Red Bull vill ge vingar till en riktig teamplayer som är öppen för att lära och har ett tydligt fokus på målet, vi söker nu en Sales Activator till distriktet där solen alltid skiner (det vill säga Karlstad med omnejd).

Som Sales Activator är ditt uppdrag att utveckla dina kundrelationer och affärer genom att
  • hjälpa våra butiker att maximera sin försäljning av Red Bull
  • fylla på våra säljpunkter, bygga säljande butiksmiljöer och exponera våra produkter på ett attraktivt sätt
  • säkerställa maximal synlighet och tillgänglighet och att vårt varumärke alltid är representerat med högsta kvalitet
  • ha försäljningsansvar på ditt eget geografiska distrikt
  • säkerställa förstklassig service genom att vara personlig, kunnig och tillgänglig
  • arbeta tight tillsammans med dina teamkollegor och genom ditt ödmjuka och nyfikna sätt bidra till att vi tillsammans bygger det bästa teamet
Vårt försäljningsteam ute på fältet är en strategiskt viktig del inom Red Bull. Vi ställer höga krav på våra Sales Activators och ser att du som attraheras av den här rollen har ett driv, engagemang och stor lojalitet för dina kunder, men även för ditt varumärke och bolag. Självklart ger vi dig rätt förutsättningar och verktyg för att lära, utmanas och växa i din roll. Du kommer i denna roll utgå hemifrån och arbetet kan medföra övernattningar. Distriktet sträcker sig över Närke och Värmland och vi ser gärna att du är bosatt i Örebro eller Karlstad med omnejd.

Sista ansökningsdag är den 31:a oktober 2020. Då vi kan komma att tillsätta rollen innan dess rekommenderar vi dig att söka så snart som möjligt!

Kvalifikationer
  • Du har giltigt B-körkort
  • 2 års erfarenhet av försäljning och varuplock på fältet och gärna inom dagligvaruhandeln och servicehandeln.
  • Du är strukturerad och arbetar proaktivt - du vet hur du ska agera för att få ut bästa möjliga effekt av din arbetsdag
Erfarenhet av att ha jobbat i butik är meriterande

Ansvarsområden

#PERFECT STORE

Som Sales Activator är en av dina uppgifter att arbeta tillsammans med dina kunder med fokus på Perfect Store: Tillgänglighet, Distribution, Rätt pris, Synlighet, Placering med Attraktiv kommunikation. Genom att äga ditt distrikt och känna dina kunder presenterar du insikter och förslag som förbättrar deras förutsättningar att öka sin försäljning. Det krävs att du är organiserad, resultatfokuserad och har en "can do"-attityd.

#KUNDORIENTERAD

Red Bull är ett starkt varumärke som ställer höga krav på kvalitet och professionalism. Därför är det en självklarhet för oss att ditt hjärta brinner för att tillsammans med kunden utveckla vår gemensamma affär. Du ska regelbundet besöka dina kunder och säkerställa att vårt varumärke ser ut som marknadsledare i butik. Du ska bygga effektiva och givande relationer med beslutsfattare samt skapa lojalitet och långsiktighet genom att vara påläst om din marknad och dina kunder.

#ENTREPRENÖRIELL

Som Sales Activator behöver du ha en entreprenöriell läggning. Du jobbar både analytiskt och kreativt och du söker alternativa vägar genom din nyfikenhet och proaktivitet. För att lyckas i rollen ska du ha förmågan att leda dig själv och förstå att det är du som ansvarar för resultaten och den långsiktiga affärsutvecklingen inom ditt geografiska ansvarsområde.

#PERSONLIG UTVECKLING

Red Bull vill ta fram det bästa hos dig, vi vill se dig växa och ge dig vingar. Det är du som bestämmer hur långt du vill nå och vilken insats du är beredd att lägga in för att nå dit. Vi kommer att ge dig förutsättningarna och stödet i din personliga och yrkesmässiga utveckling och har du rätt inställning kommer vi ge dig verktygen för att ta dig an stora utvecklingsmöjligheter och flera spännande arbetsuppgifter.

Språk

Flytande i både svenska och engelska
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://jobs.redbull.com/se-en
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (7 dagar kvar)