Jobba med Kundtjänst i Örebro med start 14/5

Jobba med Kundtjänst i Örebro med start 14/5

Om tjänsten

Är du en resultatinriktad, stresstålig och serviceinriktad person som drivs av möjligheten att utvecklas och att få ta eget ansvar? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Kundtjänstmedarbetare vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Det dagliga arbetet går först och främst ut på att ge professionell service och support och arbeta med felsökning och problemlösning tillsammans med trevliga kollegor. Utöver det kommer du att ta emot inkommande samtal och administrera och hantera ärenden du ansvarar för. Att jobba som Kundtjänstmedarbetare är både roligt och väldigt utvecklande! I det här jobbet kommer du att arbeta med kundsamtal och försäljning. Du kommer även att arbeta i öppna, ljusa och trivsamma lokaler i Örebro för ett innovativt, stort och internationellt.

Din profil

För att kunna uppskatta arbetsuppgifterna i rollen som Kundtjänstmedarbetare underlättar det för din egen del om du är en person som sporras av att bidra till verksamhetens utveckling. Vårt enda krav på dig är att du inte tar sista bussen till jobbet och att du har goda kunskaper inom kundsamtal, försäljning och problemlösning. Vi hoppas lite extra på en kollega för att lyckas i rollen krävs det att du har siktet inriktat på resultatet och hittar lösningar på eventuella problem som uppstår på vägen

Om företaget

Vi erbjuder
  • Goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar hos ett stort företag
  • Ett coachande ledarskap och en dedikerad teamleader
  • En närvarande och stöttande konsultchef
  • Fina kontorslokaler med nära till kommunikationer
Omfattning: Mellan 75-100%
Lön: Timlön enligt kollektivavtal
Placering: Örebro
Arbetstider: Förlagda varierande tider måndag-fredag 8 - 19 samt lördag och söndag 9-15

Ansök idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!