Servicetekniker i Örebro

Servicetekniker i Örebro

Servicetekniker till kommande uppdrag!

Är du tekniker och söker ett självständigt arbete där du får planera din dag och kan utgå hemifrån? Vi söker en servicetekniker inför kommande uppdrag i Örebro. Vår kund har verkstad i Örebro, men din utgångspunkt kan bli ditt hem. Med egen servicebil träffar du våra kunder och servar, underhåller och reparerar truckar. För att lyckas i rollen har du kunskaper om mekanik, hydraulik och felsökning. Kanske har du arbetat med entreprenadmaskiner, lastbilar eller bussar? Uppdraget är långsiktigt och startar i februari 2019. Låter det som något för dig?

Omfattning:
Heltid, för start enligt överenskommelse och med uppdrag i 6 månader (efter avslutat uppdraget är övergång till kund möjligt). Arbetstid 07.00-16.00.

Arbetsbeskrivning:

Som tekniker hos vår kund utgår du från våra nyrenoverade lokaler. Här finns såväl verkstad som gemensamma lokaler. Men eftersom arbetet är självständigt och du själv planerar din dag så behöver du inte vara här, du kan lika gärna (och troligen oftast) vara hos våra kunder. Till din hjälp har du en egen servicebil och kan därför utgå hemifrån. Uppdraget börjar med att du följer med seniora tekniker som del i din introduktion. Du kommer också erbjudas utbildningar inom hydraulik, pneumatik och elektronik.

Dina arbetsuppgifter:
  • Självständigt planera din dag utifrån ett givet verksamhetsområde och kundbehov (du registrerar sedan dina besök i en iPad.)
  • Serva, underhålla och reparera truckar (huvudsakligen ute hos kunder.)
Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som tekniker hos oss så behöver du ha kunskaper inom mekanik, hydraulik och felsökning. Vi ser att du har ett intresse för mekanik och trivs med felsökning. Du kan svenska, har körkort, grundläggande datorkunskap och troligen mekanisk utbildning, med fördel som bilmekaniker.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du tekniskt kunnig och trivs med att arbeta självständigt. Du har lätt för att förstå kundens problem med sina truckar och arbetar lösningsorienterat för såväl nöjda kunder som välunderhållna maskiner. Har du dessutom en ljus syn på arbetet och positiv inställning? Då kommer du att trivas hos oss.
  • Reparatör av entreprenadmaskiner, lastbilar och/eller bussar.
  • Alternativt i yrken där du gjort underhåll på maskiner med hydraulik, pneumatik och/eller elektronik.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2019-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Anna Dahl | anna.dahl@randstad.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ser det som plus (men inte krav) om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter, till exempel som: