Lagerarbetare i Örebro

Lagerarbetare i Örebro

Lagerarbetare till kommande uppdrag!

Har du alltid varit intresserad av att arbeta på lager och har truckkort? Randstad söker nu lagerarbetare för meriterande uppdrag i Örebro! Här kommer du inom kort tillsammans med dina kolleger arbeta inom materialhanteringen. I rollen som lagerarbetare tillhör du dels materialhanteringen men även tvätteri och måleri. Här behöver du truckkort A1-4 & B1-4 enligt TLP 10 men vi ser också gärna att du har dokumenterad yrkeslivserfarenhet av lagerarbete. Låter det här som jobbet just för dig? Då hoppas vi på din ansökan - redan idag!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Heltid tvåskift (6-14 och 14-22), för start i början av 2019.

Arbetsbeskrivning

Här kommer du arbeta tillsammans i team med dina nya kolleger. Inledningsvis får du en introduktion som avser göra dig redo för ditt nya arbete. I rollen som lagerarbetare kommer du arbeta med inflöde och/eller utflödet inom materialhanteringen på godsmottagning, inläggning, plock & pack eller utlastning. Du tillhör en av avdelningarna där du har dina huvudsakliga arbetsuppgifter men arbetet kan även ske på någon av de andra avdelningarna inom materialhanteringen. Truckkörning förekommer som en del av dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Här behöver du;
  • Truckkort A1-4 & B1-4 enligt TLP10 (ditt kort behöver vara förnyat eller taget under de senaste 3 åren).
  • Avklarad gymnasieutbildning.
  • God svenska i såväl tal som skrift liksom grundläggande kunskap i engelska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. I tjänsten som truckförare tar du egna initiativ och kan arbeta såväl självständigt som i lag. Visst är du också flexibel och ser övertid som naturligt för att arbeta av eventuella toppar? Skulle du dessutom beskriva dig som en kommunikativ och ser det som en nödvändighet i en roll där du är del av ett större team? Då kommer du bli en uppskattad ny kollega!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2019-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Anna Dahl | anna.dahl@randstad.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du sedan tidigare erfarenhet av truckkörning enligt TLP10 ser vi det som ett plus (ej krav).