Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

CNC-operatörer sökes till stort industriföretag!

CNC-operatörer sökes till stort industriföretag!

Vi på Randstad söker dig som vill arbeta som CNC-operatör på ett stort industriföretag. Detta betyder att möjligheten nu finns att utgöra en del av det absolut viktigaste hos Randstad, nämligen att vara på uppdrag hos någon av våra kunder.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Ort:
Örebro län

Omfattning:
Heltid, provanställning

I tjänsten får du vara en del av kundens tillverkning som sker med modern teknik, och processen är i hög grad automatiserad. Som CNC-operatör utför du arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och ser till att maskinen utnyttjas effektivt. I arbetsuppgifterna ingår skärande bearbetning i CNC-styrda maskiner, där du tillser att kvalitetskraven uppfylls och att du följer föreskrivna rutiner.

Kvalifikationer för tjänsten:
  • Grundläggande verkstadsteknisk-utbildning inom CNC samt relevant arbetslivserfarenhet.
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • Att du som person är driven och ansvarstagande och i ditt arbete är du mån om att utföra arbetsuppgifterna på ett noggrant sätt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information:
Vincent Evers: Vincent.Evers@randstad.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.