CNC-operatör i Örebro

CNC-operatör i Örebro

CNC-operatör till kommande uppdrag!

Dags för nästa steg i yrkeslivet och intresserad av att bli en del av ett arbetslag i vår kunds moderna verkstad inom cykelavstånd från Örebros stadskärna? Trivs du som bäst när det finns tydliga ramar och det gemensamma målet är att leverera bästa möjliga kvalitet? Då har vi rätt tjänst för dig.

Arbetsbeskrivning

Som CNC-operatör hos vår kund kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde innebära tillverkning av mekaniska komponenter med hjälp av högmoderna fräsmaskiner. Tillsammans med ett kunnigt arbetslag tillverkar du detaljer till större industrimaskiner enligt högt uppsatta kvalitetskrav, men du kommer även:
  • Rigga, grada och till viss del även programmera.
  • Utföra mätningar och upprätta mätprotokoll. Korrigera och kompensera vid avvikelser.
  • Utföra löpande underhåll av maskinen samt ansvara för att det är ordning och reda på din arbetsstation.
  • Följa skydds- och säkerhetsföreskrifter samt övriga rutiner och instruktioner.
Här kommer du till bli en del av ett anrikt företag med ca 150 erfarna kollegor. Kunden har en modern maskinpark i en organiserad och ren produktionsmiljö där säkerhet och ständiga förbättringar prioriteras högt. För att du som operatör ska ha rätt förutsättningar att lyckas med ditt arbete finns hjälpmedel i form av exempelvis traverser men även ett nära samarbete med avdelningens produktionstekniker.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Omfattning

Arbetstiderna är heltid förlagt på ett 4-skift.

Kvalifikationer

För att lyckas i din roll ser vi att du i grunden har en produktionsteknisk utbildning inom CNC/skärande bearbetning. Utöver detta tror vi att du samlat på dig tillräckligt med yrkeserfarenhet inom CNC fräs-/svarvning för att känna dig trygg nog att arbeta självständigt i rollen som operatör. Du förväntas kunna läsa ritningar och har en god förståelse för svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person gillar du att ta ansvar för ditt arbete, du eftersträvar alltid högsta kvalitet och genomför dina uppgifter på ett säkert sätt. Vi ser att du är engagerad och trivs med att vara en del av ett lag där du både självständigt och i grupp kan arbeta mot uppsatta mål. Du har god samarbetsförmåga och bryr dig om dina kollegor.

Låter det här som du? - Då kommer du bli en mycket omtyckt kollega på denna arbetsplats.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2019-01-31 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Anna Dahl | anna.dahl@randstad.se |
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.