Teamleader Byggteknik

Teamleader Byggteknik

Vi erbjuder dig möjligheten att använda för att leda vår grupp inom Byggteknik i Örebro. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet av uppdragsledning inom byggnadskonstruktion och är redo för ditt nästa steg i karriären.Om du är vår nya team leader - klicka på knappen "Apply" nedan.

Inviting bright minds
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra och leda Byggteknik i Örebro
Som vår nya team leader kommer du att vara en del av vår affärsområde Byggteknik där vi har en bred kompetens inom byggnadskonstruktion. På affärsområdet samarbetar vi tätt för att utveckla framtidens affär. På enheten i Örebro jobbar vi både med lokala kunder men stöttar även resterande affärsområdet i olika uppdrag. I rollen som team leader kommer du få möjlighet att utveckla gruppen, arbeta med marknaden samt förstärka gruppen med nya talanger. Du kommer ha stöttning från enhetschefen men samtidigt ha möjlighet att arbeta självständigt utveckla gruppen.

På Ramboll tror vi på att hållbara medarbetare skapar framtidens hållbara lösningar och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid. Detta innebär att vi vill erbjuda våra medarbetare en stimulerande och utvecklande vardag, med härliga kollegor och intressanta uppdrag, men där det också finns möjlighet att ha energi över till tid med familjen eller fritidsintressen.

Ramboll i Örebro flyttar efter sommaren till ett stort nya fantastiska lokaler och idag finns alla teknikområden inom Buildings representerade. Vi vill ta vara på varandras styrkor genom samarbete för att nå fortsatt framgång.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Personalansvar för gruppen i Örebro
  • Uppdragsledning inom byggteknik
  • Marknadsarbete och anbudsarbete
Utvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:
  • Du har gedigen erfarenhet inom byggnadskonstruktion
  • Du har erfarenhet av uppdragsledning eller projektledning, starkt meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet
  • Du trivs med kundkontakten och tycker det är kul med affärsutveckling
  • Du är teamorienterad samt trivs med att leda och delegera arbete
  • Du har en akademisk examen inom byggnadsteknik eller likvärdigt
  • Du talar och skriver flytande svenska och engelska
Du är en ambassadör för förändring och visar stort engagemang och hängivenhet i utvecklandet av vår verksamhet. Det är du som sätter ut riktningen och leder vägen för att flytta fram våra positioner. Din drivkraft är att få andra människor att växa och skapa en inkluderande miljö där alla kan nå sin fulla potential. För att du ska få rätt förutsättningar och befogenhet att utöva ditt ledarskap behöver du en visionär, inspirerande och öppen ledare.

Välkommen till Ramboll Buildings
Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 5 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den

2020-06-27.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Facts about Ramboll
16,500 employees worldwide
300 offices across 35 countries
1.899 billion Euros in Revenue
6 Markets: Buildings, Transport, Energy, Environment & Health, Water and Management Consulting

An equal opportunity employer
At Ramboll, we respect human rights and believe that equality, diversity and inclusion foster the best results and a welcoming work environment without discrimination or harassment.
Ramboll conducts all relations with its employees and applicants for employment in accordance with the applicable laws, directives, and regulations of the many countries in which we do business.

We invite applicants without regard to race, color, ancestry, national origin, religion or belief, gender, sexual orientation, domestic partnership status, physical or mental disability, medical condition, marital status, age, pregnancy and maternity, military service and veteran status or any other status protected by the law, to become a part of our journey.
We believe that diversity is a strength and that differences between people add value to our organization and allows us to play our part in creating sustainable societies.