Kundtjänst Örebro

Kundtjänst Örebro

Ragn-Sells söker just nu en serviceminded och strukturerad kundservicemedarbetare till Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö, till kontoret i Örebro. Anställningen är på heltid med start omgående. I uppdraget är du anställd som konsult hos Made for Sales.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att hantera inkommande kundärenden över telefon och mail. Kunderna är främst kommunala och privata företag från de flesta branscher och till viss del även privatpersoner. Din främsta arbetsuppgift är att handlägga kundärenden, att ta emot och registrera kunders beställningar samt att svara på frågor kring tjänster, I rollen kommer det även ingå att verka för merförsäljning i samtalen med kund.

Vi söker dig som är lättlärd och strukturerad, som tycker om att arbeta med service och administration och trivs med att sätta dig in i nya system. I rollen krävs att du snabbt kan sätta dig in i ett ärende, att du uppskattar att leverera god kvalitet och att ge ”det lilla extra” till kunden samt att du är driven och självständig. Du har tidigare erfarenhet från kundservice och minst gymnasieutbildning. Du är van att hantera en dator och trivs med att arbeta över telefon. Som kundtjänstmedarbetare strävar du efter att ge förstklassig service, är professionell i alla kundkontakter och inger förtroende, även i stressade situationer.

Du erbjuds en intressant och utvecklande roll hos ett välkänt bolag med ett starkt varumärke i miljöbranschen. Du blir en del i ett bra gäng om ca 20 personer, kundernas frågor berör flera olika områden, vilket gör jobbet varierande och utmanande. Tjänsten är på heltid och inleds med att du blir anställd som konsult hos Made for Sales i 6 månader, med möjlighet till förlängning. Made for Sales är ett litet bemanningsföretag med nära och personliga relationer till sina konsulter och med seriösa uppdrag att erbjuda. Vi är måna om våra anställda och brinner för sälj och service!

Är du personen vi letar efter? Sänd in din ansökan redan idag, urval sker löpande och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Vid frågor kontakta Sarah Berlin 073-381 06 56.

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö med fler än 1600 medarbetare i Sverige och 2600 i hela koncernen. Ragn-Sells samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Företagets filosofi är att det jobb som utförs i branschen kan göras på många olika sätt - men det är människorna som gör skillnad.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Made for Sales är ett rekryteringsföretag inriktat på tjänster inom försäljning. Vi har lång erfarenhet av försäljning och rekrytering och vet därmed vilka krav som ställs och vad som kännetecknar en säljare med stjärnpotential.