Certifierade VVS-montörer

Certifierade VVS-montörer

Rörtjänst i Örebro
fortsätter att växa och vi söker nu drivna certifierade VVS-montörer.


Vi söker nu 2 stycken drivna entreprenadmontörer till vårt team som idag består av 12 montörer. Då vi har många spännande projekt på gång söker vi nu montörer som har erfarenhet av att självständigt driva och leda entreprenader.

Vi söker dig som är certifierad VVS-montör med minst 4 års erfarenhet från yrket. Du som söker ska ha erfarenhet av att leda och driva projekt. I dina arbetsuppgifter ingår att du planerar, samordnar och utför ditt arbete ute på våra projekt runt om i Örebro. Varje projekt har uppsatta tidsramar som hela tiden måste följas, vilket ställer krav på att du som person är strukturerad, noggrann och klarar av att arbeta mot uppsatta tidsramar och mål.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med god sammanhållning, engagerade kollegor och ett varierande arbete med frihet under ansvar. Vi som arbetar på Rörtjänst strävar alltid efter att hålla hög kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare.

B-körkort är ett krav, certifikat inom Säker vatten och Heta arbeten är meriterade. Vi söker 2 stycken tillsvidaretjänster, 100 %. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan idag, dock senast 2018-03-16.

Vid frågor kring tjänsten och för mer information kontakta nedanstående:

Magnus Sundqvist

magnus.sundqvist@rortjanstorebro.se

070-647 48 90

Elin Åkesson

elin.akesson@rortjanstorebro.se

073-703 89 71
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rortjanstorebro.se/
Sista ansökningsdag 16 mars (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rörtjänst startades 1990 och består för närvarande av 12 montörer som har lång erfarenhet inom omårdet. Vårt kontor ligger i Örebro vilket även är vårt främsta verksamhetsområde.

Vår affärsidé är att bedriva service- och entreprenadverksamhet åt både företag och privatpersoner. Stolthet och kvalitet är våra ledord och genomsyrar allt vi gör. Vi vill att alla anställda ska känna stolthet i vad de gör.

Tack vare genomarbetade rutiner, hög yrkeskompetens, personligt engagemang och glädje på jobbet, når vi våra mål att leverera med högsta kvalitet till nöjda kunder.