Logistikkoordinator

Logistikkoordinator

Tjänstebeskrivning

Är du strukturerad, stresstålig och gillar att hålla igång många arbetsprocesser samtidigt? Söker du ett långsiktigt arbete och vill komma till en arbetsplats där det händer nya saker varje dag? Då kan tjänsten som Logistikkoordinator vara tjänsten för dig!

I rollen som Logistikkoordinator på Promax Industries kommer du framförallt att boka transporter, koordinera leverantörer samt vägleda kunder. Du har daglig kontakt med kunder och speditörer runt om i världen med fokus på att hitta bästa lämpliga transport och lösningar för kunderna. Du har en administrativ roll med uppgifter som bland annat orderhantering och förberedelser inför fakturering.

Utöver ovanstående kommer även dina arbetsuppgifter att inkludera bland annat att:
  • Förhandla med kunder och leverantörer
  • Hantera logistikflöden för kunder i hela världen
Krav på person

För att passa i rollen som Logistikkoordinator tror vi att du tidigare arbetat med logistik, administration, speditör eller liknande roller. Du förstår dig på flöden, har en god förmåga att hålla igång många processer samtidigt och har även arbetat med internationella kontakter tidigare. Det är viktigt att du är stresstålig och van vid att ta dig an nya oväntade ärenden som dyker upp. Du är en person som kan ta stort ansvar, är noggrann samt har en hög kundservicekänsla.

Du har goda datakunskaper och är en van användare av Office-paketet, framförallt Excel som till stor del kommer att bli ditt arbetsverktyg. Det är meriterande om du arbetat med ECHA/REACH registrering. Du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat, och det är även meriterande med fler språkkunskaper.
  • Erfarenhet från logistikbranschen
  • Goda kunskaper i Excel
  • Flerspråkig och stresstålig
Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Örebro

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Camilla Aurell via Camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 apr (69 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Promaxin Industries AB arbetar med tillverkning och försäljning av kemikalier och teknik för framförallt vägmålning. Vi har huvudkontor i Danmark och distribuerar våra produkter globalt.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: logistikkoordinator, speditör, transportör, logistics, logistikadministratör, logistiker.