Gruppchef till Projektengagemang i Örebro

Gruppchef till Projektengagemang i Örebro

En ny grupp inom besiktning, projekt- och byggledning ska startas på Projektengagemang i Örebro. Sök tjänsten som gruppchef!

Som gruppchef på Projektengagemang Projektledning i Örebro får du en både operativ och strategisk roll. Troligtvis har du redan ett stort kontaktnät i branschen vilket underlättar för dig att bygga den nya gruppen, både vad gäller nya medarbetare och kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med mycket kontaktyta där du får stor egen möjlighet att påverka.

Dina framtida arbetsuppgifter

När gruppen väl är byggd kommer du att ha fullt personalansvar för gruppen, samtidigt som du till stor del arbetar i egna projekt samt upprätthåller kundkontakter och kundnöjdhet. Tillsammans med regionchefen ansvarar du för rekrytering till gruppen. Personalansvaret innefattar bland annat medarbetarsamtal, lönesamtal, coaching samt att skapa en positiv arbetsmiljö och ett bra arbetsklimat. Du har resultatansvar och ska löpande följa upp beläggning och lönsamhet för gruppen. Marknad, sälj och anbudshantering ingår också i dina arbetsuppgifter.

Rollen innebär också

Vår kultur är engagemang, entreprenörskap och ansvar. Vi förnyar vårt samhälle genom innovativa och hållbara lösningar. Du får kompetenta kollegor som delar dessa ledord och vi skapar möjligheter genom att dela med oss av våra olika specialistkunskaper.

VEM ÄR DU?

Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Vidare har du arbetat inom teknisk konsultverksamhet, som chef eller projektledare, och har minst fem års erfarenhet i ledande roller. Du har ett brett kontaktnät i branschen. För att trivas i rollen är du van vid administration, såsom ekonomisystem och arbete med mallar samt strukturkapital.

Som gruppchef har du många kontakter, både interna och externa, därför kommunicerar du mycket bra på svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person är du drivande och entusiastisk. Du brinner för att leda - både projekt och grupp. Du ser positivt på att arbeta i en organisation som aktivt arbetar med att bevara och odla en familjär kultur.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Urvalet påbörjas 7 januari 2019. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare fr o m 7 januari.
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech