Kundansvarig till Professionals Nord Örebro

Kundansvarig till Professionals Nord Örebro

Vi står med en annorlunda vinter/vår bakom oss. Många branschkollegor har skalat ner, sagt upp och avvecklat för att parera krisen. Vi bestämde oss för att göra tvärtom! Vi väljer att starta nya kontor, öka intäkterna, toksatsa och utmana branschen. När Professionals Nord startade för snart 6 år sedan stod vi med noll och ingenting. Idag är vi ett av de högst ansedda och snabbast växande rekryteringsbolagen i Sverige. I Örebro har vi varit i gång sen februari 2021 och redan nu vill vi dubbla antalet medarbetare. Vi söker dig som vill vara med på resan att bli ett miljadbolag!

Information om tjänsten

Som kundansvarig hos oss arbetar du för att säkerställa tillväxt i regionen, detta genom att skapa långsiktiga kundrelationer och nya affärsmöjligheter. Genom ditt arbete bidrar du till att fler personer får möjligheten att göra karriär och att våra samarbetspartners får de absolut bästa medarbetarna. Detta är en av de tuffaste men också roligaste utmaningarna du kan ta dig an.

Vi erbjuder dig en spännande framtid och tillfredställande vardag med högt tempo, affärsfokus och ett stort hjärta för de vi gör och varandra. Vi som jobbar här är fast beslutna om att de är den bästa arbetsplatsen att arbeta på! Kan vi får ett bättre omdöme? - Vi vinner helt enkelt tillsammans.

Arbetsuppgifter

Som kundansvarig innefattar dina arbetsuppgifter att prospektera för att hitta nya samarbetspartners, ringa kalla samtal, boka möten och genomföra dessa. Detta i ett nära samarbeta med våra konsultchefer. Du kommer in i en fas i bolaget där vi lägger in nästa växel och MYCKET kommer hända hos oss närmsta tiden. I och med det kommer flera karriärvägar finnas möjliga för den som levererar i världsklass.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Försäljning
  • Prospektering
  • Kalla samtal
  • Kundmöten, möten, möten, möten!
  • Strategisk affärsutveckling
  • Uppföljning
Du utgår från vårt kontor på våning 11 i Behrn Center på Rudbecksgatan 7 i Örebro. Vi är 4 medarbetare som arbetar här, inklusive våra seniora Kundansvariga vilket möjliggör daglig coachning med ett tydligt fokus och hjärta för att du ska bli så framgångsrik som möjligt i rollen. Du kommer få en gedigen säljutbildning när du startar och en personlig mentor som ansvarar för utbildning, sambesök, uppföljning och säljträning i olika nivåer specifikt utformat för dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid att utbilda dig till en av de bästa kundansvariga som finns i branschen.

För dig som är beredd att lägga den tid och hårda arbete som faktiskt krävs erbjuder vi en vardag där du får känna att du verkligen gör skillnad och arbetar med kompetensförsörjning i världsklass. Som extra morot erbjuder vi en vass provisionsmodell där möjligheter finns att tjäna mycket pengar! Här finns inget lönetak!

Vi söker dig som

Har erfarenhet av B2B försäljning sedan tidigare. Du kanske jobbar idag i rekryterings- och bemanningsbranschen och känner att du står och stampar och utvecklingen stagnerat? Välkommen ombord på nästa stora spelare i branschen. Vi är Sveriges snabbast växande bemanningsföretag och planerar just en kraftig expansion. Under 2022 öppnar vi i Malmö, Jönköping, Uppsala, Helsingborg och Västerås.

Är du intresserad av andra orter så läs mer om detta här!

Krav på körkort B och svenska i tal och skrift, men vi tror att dina personliga egenskaper är det absolut viktigaste för att du ska trivas i rollen hos oss!

Vi håller ett högt tempo och levererar hög kvalitet i allt vi tar oss an. Vi ser därför att du är en vinnarskalle som verkligen brinner för att göra goda- och långsiktiga affärer. Det kräver att du är driven och vill arbeta hårt. För att du ska vilja bli långsiktig hos oss så krävs uthållighet. Har du dessa egenskaper ser vi alla möjligheter för dig att utvecklas, tjäna pengar och ha möjlighet att bidra och påverka Örebro och kanske Nordens framfart.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Konsultchef Lovisa Berglund, 0708002131
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.