Konsultchef till Professionals Nord Örebro

Konsultchef till Professionals Nord Örebro

I Februari slog vi upp portarna för Professionals Nord i Örebro och vi har sedan dess dubblat vår interna tillväxt. Vi söker nu dig som tillsammans med teamet vill driva rekryteringsprocesser och jobba för ett starkare Örebro. Här är din möjlighet att i ett tidigt skede komma in och vara med på en riktig framgångsresa med Professionals Nord

Information om tjänsten

Eftersom vi redan på denna korta tid börjat samarbeta med strategiska viktiga partners i regionen, har resan gått snabbare och bättre än förutspått, varpå vi nu söker dig som vill vara med på den här framgångssagan och fortsätta bygga företag från grunden.

Professionals Nords team i Örebro bedrivs av Benny, Peter och Lovisa och du kommer in i en uppbyggnadsfas i bolaget där karriärvägarna kommer vara många. Vårt fina kontor är beläget i centrala Örebro på 11:e våningen i Behrn Center. Tillsammans kommer vi bygga upp Professionals Nord i Region Mitt och ditt ansvar bli att säkerställa att våra kunder får den absolut bästa servicen och att du blir en viktig kulturbärare internt.

Arbetsuppgifter

Som Konsultchef hos oss arbetar du i nära samarbeten med dina kunder, konsulter, assistenter och kundansvariga. Du drivs av affären och har samtidigt hjärtat på rätt ställe - Tillsammans kommer vi göra skillnad för människor & våra samarbetspartners i Region Mitt. Du är ytterst ansvarig i dina rekryteringsprocesser, främst mot tjänstemannasektorn på hel- och deltid samt vid direktrekryteringar.
 • Kravprofil
 • Annonsskrivning
 • Urval
 • Intervju
 • Referenstagning
 • Kandidatpresentationer
 • Avtalsskrivning
Vidare har du personalansvar för dina anställda konsulter där du hanterar konsultvård, arbetsmiljö, tidrapportering, löner, övrig administration och mycket mer. Du har affärshatten på & älskar att arbeta med relationer, att upprätthålla och vårda dina konsult- och kundkontakter är viktigt för dig.

Vi söker dig som
 • Är utbildad personalvetare, eller har likvärdig utbildning
 • Har B körkort
 • Pratar och skriver svenska & engelska flytande då våra kunder kräver det
För tjänsten är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av rekrytering och/eller bemanningsbranschen.

För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och hjärta från dag ett. Under tiden vi alla arbetar hårt planerar vi även att ha roligt tillsammans och göra det vi älskar - Ge människor arbeten!
 • GLÄDJE: Energispridare
 • MOD: Affärsorienterad & Målinriktad
 • EFFEKTIVITET: Smart planering
 • GEMENSKAP: #Vivinnertillsammans
Tillsammans med Professionals Nord får du en flexibel och nytänkande organisation. Du får förmånen att vara med på en tillväxtresa där varje affär gör skillnad. Tillsammans ska vi de närmsta fem året omsätta en halv miljard, vara med på Sveriges topp-tio lista över största bemanningsföretagen i Sverige och samtidigt vara Nordens bästa arbetsgivare.

Start: Omgående eller i augusti
Stad: Örebro
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + bonus
Kontaktperson: Linnea Lindberg - 0720502292

Information om kundföretaget

Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på linnea.lindberg@professionalsnord.se

Som du säkert redan vet går det otroligt bra för oss på Professionals Nord, vi har vuxit varje kvartal fem år i rad med i genomsnitt 30 procent och vi skapar dagligen arbetstillfällen för människor. Läs mer om oss på www.professionalsnord.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (22 dagar kvar)