IT-supporttekniker till vår kund!

IT-supporttekniker till vår kund!

Brinner du för att lösa IT-relaterade problem och har tidigare erfarenhet av support?
Här får du vara en del av ett glatt gäng som arbetar i ett högt tempo mot gemensamma mål. Vår kund söker dig med ett tekniskt intresse som vill arbeta med att ge hög och effektiv service till kunderna i first line.

Ta chansen och sök tjänsten redan idag för att bli en del av teamet, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en IT-supporttekniker. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Under den första perioden arbetar du som konsult via oss och om samarbetet har fungerat väl har du goda möjligheter till en fast anställning hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord alla frågor eller funderingar kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att leverera den bästa tänkbara servicen till företagets kunder. I det dagliga arbetet på first line arbetar du tillsammans med teamet för att lösa företagskundernas IT-utmaningar. De ärenden som kommer in tar ni emot via mail, telefon eller ärendehanteringssystem. Ditt arbete är därefter att prioritera ärendena utefter behov och tid. Du kommer i huvudsak hantera ärendena på egen hand men även hänvisa vidare vid komplicerade och omfattande tekniska problem. Frågor som du kan komma att hantera kan handla om servrar som ligger nere, lösenordsbyten och kontoadministration. Oavsett problem möter du kunden med högsta kvalité och ser till att denne är nöjd innan du avslutar ärendet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en genomförd och godkänd gymnasieutbildning, gärna med inriktning IT men som minst, ett IT intresse och god teknisk kompetens. Du har erfarenhet av kundkontakt och är van att arbeta med telefonen som främsta verktyg. Vi ser positivt på om du har en bakgrund från 1st eller 2nd line support och drivs av att lösa kunders problem med en hög servicekänsla.

Vidare har du goda kunskaper i svensk och engelska i både tal och skrift då arbetet kräver det. Det är meriterande om du kommit i kontakt med Active Directory, Citrix och Exchange.

Svensk medborgare är ett krav på grund av säkerhetskraven och de säkerhetsklassningar som tjänsten kräver.

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull och som har en god personlig mognad. Självklart är du glad och positiv, något som du gärna sprider omkring dig. Då arbetet går ut på att lösa dina kunders problem ser vi att du är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Du är inte rädd för att prova dig fram och är både hungrig och ödmjuk för att lära dig nya system och arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 2 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.