Servicedesk-medarbetare till kund

Servicedesk-medarbetare till kund

Inledning:

Nu söker vi dig som vill kombinera ditt IT-intresse och servicekänsla och bli en del av vår kunds servicedesk. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete och vill arbeta i en organisation med goda karriärmöjligheter internt? Perfekt! Välkommen med din ansökan.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en servicedesk-medarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Din roll som servicedesk-medarbetare är omväxlande där ingen dag är den andra lik. Du kommer att stöta på nya utmaningar varje dag och din viktigaste uppgift är att ge kunderna högklassig service och bemöta dem på ett professionellt sätt. Du kommer främst att arbeta med ärenderegistrering och telefonsupport, arbete via fjärrstyrningsverktyg, kontoadministration, felsökningar etc. I vår kunds servicedesk är det högt tempo och vi ser därför att du trivs med det.

har tidigare erfarenhet av servicedeskarbete. Du är van vid att arbeta med telefon och datorn som främsta arbetsredskap och förstår vikten av att leverera god service. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift då vår kund verkar i en global miljö.

Har du en IT-relaterad utbildning i grunden samt kunskap i Active Directory eller Exchange är det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som servicedesk-medarbetare. Du är kommunikativ och har en god känsla för service med ett driv och engagemang för din roll. Du är anpassningsbar och har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Att ställa upp för sina kollegor ser du som en självklarhet och som person värdesätter du goda relationer till kunder och kollegor. Du är en lagspelare och delar gärna med dig av kunskap, tips och trix till kollegor för att ni tillsammans som grupp ska ha hög kompetens.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag 2 okt 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!