Processoperatör till Algol Chemicals

Processoperatör till Algol Chemicals

Inledning:
Här får du chansen att arbeta på ett spännande företag som dagligen hanterar specialkemikalier. Som processoperatör blir du en viktig del i att få leveranserna att flyta på smidigt och skickas iväg i tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Algol Chemicals erbjuder ett brett sortiment av industri- och specialkemikalier samt polymerer för industriella produktionsprocesser. Deras kunder finns i olika industrisektorer i Norden, Baltikum, Ukraina, Vitryssland och Indien. I produktionsanläggningen i Kvarntorp, söder om Örebro, arbetar de främst med ammoniak och är den största distributören av ammoniak i Norden.

Algol Chemicals utökar teamet och Professionals Nord söker nu åt deras räkning en processoperatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Algol Chemicals. Vi ser att du kan påbörja uppdraget så snart som möjligt och det sträcker sig till sista september 2022, med eventuell chans till förlängning. Du startar dagen vid 07.00 och äter sedan frukost med övriga på plats, dagen avslutas vid 16.00.

Arbetsuppgifter
I rollen som processoperatör kommer du främst att arbeta med att lossa och lasta järnvägsvagnar och lastbilar som kommer till produktionsanläggningen. Du kommer även arbeta med att fylla behållare med ammoniak och köra ut dem.

Tillsammans med dina 2 kollegor som också arbetar som processoperatörer lägger ni upp dagen och de arbetsuppgifter som ska göras. Du kommer även att få en introduktion på plats för att lära dig arbetet.

Vi söker dig som:
Har en avklarad gymnasieutbildning och B-körkort. Du har genomfört en truckförarutbildning och har truckkort A1-A4, B1-B4. Det är positivt om du även har kört truck efter utbildningen. Vidare har du god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom någon industri eller lagerverksamhet. Då Algol Chemicals är placerade i Kvarntorp, söder om Örebro, är det viktigt att du kan ta dig till och från jobbet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Algol Chemicals. Du är flexibel och har förmågan att ställa om under dagen om arbetet kräver det. Du är noggrann i ditt utförande, uthållig och lyhörd för att lära dig nya saker. Vidare är du kommunikativ och har inga problem att kommunicera med nya människor.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 07.00-16.00
STAD: Kumla, Kvarntorp
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!