Onsite-tekniker till Advania i Örebro!

Onsite-tekniker till Advania i Örebro!

Har du erfarenhet av IT-support och vill fortsätta utvecklas på ett företag som värdesätter personlig utveckling och möjligheten att växa? Till Advania söker vi nu dig som har ett brinnande teknikintresse, är serviceinriktad och vill ta nästa kliv inom IT-support i en delad roll som onsite-tekniker och servicedeskmedarbetare! Varmt välkommen med din ansökan.

Du erbjuds
  • Stort utrymme för att växa och utvecklas inom IT-support, här är det bara du själv som sätter gränserna för dina egna utvecklingsmöjligheter.
  • Möjligheten att gå utbildningar och ta certifikat inom olika områden.
  • Möjligheten att arbeta remote och på plats hos Advania.
Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu en onsite-tekniker till Advania i Örebro. Du erbjuds en gedigen introduktion där du inledningsvis kommer gå bredvid en kollega för att sedan ta dig an egna uppdrag ute hos kund. Tillsammans utgör vår kunds onsite-tekniker och servicedeskmedarbetare ett kompetent och engagerat team som arbetar för att leverera förstklassig service.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Advania under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Advanias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Som onsite-tekniker hos Advania arbetar du i en flexibel och delad roll. Det innebär att du kommer arbeta på plats ute hos en av deras kund ca en dag i veckan och vara behjälplig med IT- ärenden. Du kommer även vara en del av Advanias servicedeskteam där du hantera ärenden som kommer in från företagets kunder via deras ärendehanteringssystem, mail och telefonsamtal. Du kommer supportera allt från större myndigheter till mindre företag med hjälp av bland annat felsökning och fjärrstyrning. Beroende på dina tidigare erfarenheter kommer du hantera ärenden av olika karaktär och komplexitet.

Vi söker dig som:
Har ett brinnande intresse för IT och tidigare erfarenhet av teknisk support. Vidare har du kunskap om Nätverk, Microsoft-tjänster, operativsystem och Active Directory. Du har god kunskap av felsökning kring vanliga IT-problem och problemlösning samt B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som onsite-tekniker. Du är ansvarstagande och självgående i ditt arbetssätt. Du är ihärdig och lösningsorienterad inför de arbetsuppgifter du ställs inför och arbetar aktivt för att definiera och lösa problem. Vidare är du initiativtagande och serviceinriktad för att utföra ett effektivt arbete med kvalité.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!