Kravanalytiker till Prestep!

Kravanalytiker till Prestep!

Inledning:
Nu söker vi dig som arbetat i IT-branschen i några år och som är sugen på att ta dig an nya utmaningar. Prestep behöver stärka teamet med en kravanalytiker för uppdrag hos kund, är det du? - Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Prestep är ett IT-konsultbolag som har 20 års erfarenhet av att leverera tjänster inom systemutveckling och projektledning. De har många stora och medelstora uppdragsgivare i sin referenslista med många nöjda kunder genom åren.

Prestep är ett mindre bolag med en familjär och samtidigt professionell stämning där anställda genom åren trivts mycket bra, vilket den låga personalomsättningen vittnar om. Hos Prestep har du oftast möjlighet att styra över din egen tid och även stora möjligheter att styra över vilket område du önskar arbeta inom, samt ges möjlighet att nå dina personliga utvecklingsmål.

Professionals Nord söker i samarbete med Prestep en kravanalytiker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Prestep.

Arbetsuppgifter
Som kravanalytiker hos Prestep kommer du att ingå i ett team ute hos en av Presteps kunder. Du kommer från start att ingå i ett projekt som förväntas pågå i några år framöver. Som kravanalytiker kommer du främst att arbeta med kravfångst, kravanalys och dokumentation av krav.

Vi söker dig som:
Har arbetat några år med kravfångst och kravanalys. Du har tidigare arbetserfarenhet av agilt arbetssätt.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som kravanalytiker. Du är serviceinriktad och brinner för kontakten med kunden. Du har självklart ett stort genuint intresse för teknik och ser fram emot att bli en del av Prestep!

START: Augusti
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund
ÖVRIGT: För tjänsten krävs en godkänd säkerhetsprövning

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!