Junior systemingenjör inom el och mjukvara till företag i Örebro

Junior systemingenjör inom el och mjukvara till företag i Örebro

Är du nyexaminerad ingenjör med kunskap inom el- och mjukvarubaserade system och på jakt efter nytt jobb? Vill du bli en del av ett globalt bolag i framkant som tillverkar utrustning för gruv- och infrastrukturindustrierna? Här välkomnas du till ett bolag som värdesätter personlig utveckling och en möjlighet att få växa i sin roll. Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en systemingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Är alla parter är nöjda med samarbetet blir du sedan anställd direkt hos dem. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som systemingenjör hos vår kund ansvarar du för att utveckla, implementera och anpassa deras elsystem vad gäller hårdvara, systemarkitektur och funktionalitet för att möta framtida krav på t ex prestanda, tillgänglighet och säkerhet. Tekniknivån är hög och de använder styrsystemsmjukvara i realtid. Vidare kommer du att arbeta i projektform med nya utvecklingsprojekt, produktunderhåll, basutveckling, och kundorder. Du kommer att ha nära kontakt med andra avdelningar i Örebro, till exempel service, inköp och marknadsföring, samt kontakt med kunder och leverantörer runt om i världen. Att skapa lösningar baserade på funktionskrav, specificera och utveckla komponenter i samarbete med underleverantörer och verifiera prestandan på slutprodukten kommer också att vara en viktig del av ditt arbete.

Vi söker dig som:
Har en universitetsexamen inom relevant område med inriktning mot el- och/eller styrsystem. Eftersom ditt arbete omfattar många lokala och globala kontakter krävs att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift samt att du har förståelse för svenska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mobila elsystem, styrsystem och systemarkitekturer. Det är även meriterande om du har kunskap inom mjukvaruutveckling och elsystem samt erfarenhet av CAD, simulering och Mjukvaruverktyg.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Emma Grundin
Email Mejla Emma Grundin
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!