Hydraulikingenjör till internationellt företag

Hydraulikingenjör till internationellt företag

Inledning:
Har du ett brinnande intresse för teknik och vill arbeta på ett internationellt företag i framkant? Är du lösningsorienterad och trivs med att vara den drivande i projekt? För kunds räkning söker vi nu dig som vill utmanas i din roll och arbeta i stimulerande miljöer med projekt som bidrar till samhällsnyttan. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en hydraulikingejör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
I rollen som hydraulikingenjör får du arbeta med spännande tekniska system i alla skeden av en produkts livscykel. Du kommer arbeta nära företagets kunder, där många är branschledande inom sitt område och där uppdragen kan handla om allt från detaljkonstruktion av en specifik komponent, systemkonstruktion innehållande flertalet tekniska discipliner, beräkning av komplexa strukturer eller flödesoptimering till kravhantering, ILS, systemsäkerhet och teknisk projektledning.

Du kommer ingå i en av företagets teknikgrupper där teamwork, utveckling och kompetensutbyte är en naturlig del av arbetet för att tillsammans ge företagets kunder de allra bästa lösningarna. Du blir en del av ett expansivt företag med drivna och engagerade medarbetare som präglas av god sammanhållning. Med rätt inställning finns stora möjligheter för utvecklande arbetsuppgifter!

Arbetsuppgifter
Du kommer få arbeta med konceptutveckling, förstudier, tekniskt offertunderlag, system- och detaljkonstruktion, leverantörskontakter och färdig produkt. Det kan röra sig om nyutveckling eller modifiering/vidareutveckling av befintligt produktsortiment. I rollen som Hydraulikingenjör kommer du att utveckla system och komponenter inom hydraulik och mekanik. Du kommer göra val av komponenter och dimensionering av hydrauliska komponenter och system samt ta fram hydraulikschema och delta i framtagning av sammanställningsritningar, montageunderlag och manualer. Rollen innebär en nära kundkontakt där konsultrollen även kan innebära resor till kund.

Vi söker dig som:
Är utbildad Civil- eller högskoleingenjör och har kunskap i systemdesign och konstruktion inom hydraulik/mekanik. Vidare har du kunskap inom dimensionering av hydrauliksystem samt kunskaper i något eller några av exempelvis konstruktionsverktygen Creo/Pro-E, Catia V5, Inventor och/eller Solid Works. Det är meriterande om du har erfarenheter och god kunskap inom hydraulik och produktionsteknik. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift. Oavsett om du har mångårig erfarenhet eller kortare erfarenhet i ovan är du varmt välkommen med din ansökan.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som hydraulikingenjör. Du är självgående och har ett personligt engagemang i ditt arbete. Vidare är du lösningsorienterad, metodisk och ansvarstagande. Som Hydraulikingenjör arbetar du ofta i projekt vilket kräver att du är initiativtagande och drivande. Vi värdesätter därför om du har vilja och god förmåga att leda delar av eller hela projekt. Du har viljan att utmana dig själv, tar eget ansvar för din kompetensutveckling och finner det tillfredställelse att aktivt bidra till företagets utveckling.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!