Utesäljare

Utesäljare

Utesäljare sökes till Procurator i Örebro

Vill du arbeta med kundbearbetning i en miljö som präglas av gemenskap, engagemang och resultat? Drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och ta eget ansvar? Vill du vara en del av ett företag med stora möjligheter? Då ska du söka någon av dessa tjänster idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Utesäljare på Procurator kommer du ansvara för nykundsbearbetning i Örebro med omnejd. Dina dagar kommer bestå av att boka och genomföra kundbesök samt att följa upp dessa för att slutligen stänga affärerna. Utöver det ansvarar du för prospektering av kunder och marknad. I dina arbetsuppgifter tillkommer säljadministration och du kommer arbeta mot uppsatt budget som följs upp av Teamleader.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:

  • Driva försäljningen i Örebro-området.
  • Nykundsbearbetning utifrån redan framtagna kundlistor.
  • Prospektering av marknaden. 
  • Säljadministration i form av offertskrivning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Utesäljare behöver du vara självgående och ansvarstagande. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och visar en ödmjukhet som tar dig framåt. Att driva dig själv och din försäljning i rätt riktning ser du som en självklarhet samt att du värderar affärsmässighet högt. Dessutom värnar du om att skapa förtroende och långvariga relationer. Vidare är det meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning inom försäljning.

Viktigt för tjänsten:

  • Ett par års erfarenhet av försäljning mot nya kunder.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort samt möjlighet att resa i tjänsten.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Säljare är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Procurator. Du kommer ingå i ett team av säljare och en teamledare som drivs av ett högt engagemang och att hjälpa varandra. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-16.30 och resor i tjänsten förekommer. Fina förmåner ingår samt bil.  

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.procurator.com
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (3 dagar kvar)