Ekonom med moderna marknadsögon

Ekonom med moderna marknadsögon

Vi söker en öppensinnad ekonom med feeling för både marknad och service. Du kommer till en kreativ miljö där du kommer ha en central och viktig plats. Ditt jobb spänner brett mellan såväl ekonomi som social marknadsföring.

Ditt nya jobb

Du kommer ansvara för det löpande dagliga arbetet med ekonomi och samtidigt vara en nyckelspelare på kontoret med kund- och leverantörskontakter. Du kommer även att ansvara för utvecklingen av Prinfo Welins digitala närvaro. Du kommer att finnas i hjärtat av varumärket och ska kunna kommunicera i både text och bild. I tjänsten kommer du vara en del av ett kreativt team som strävar efter att förbättra marknadspositionen och relationen till kunder. Du kommer vara delaktig i att Prinfo Welins har en tydlig digital kommunikation.

Arbetsuppgifter
  • Ansvara för att tillsammans med VD ta fram och sammanställa budget
  • Ansvara för den löpande ekonomiredovisningen
  • Ansvara för löpande resultatrapporter och prognoser
  • Ansvara för sammanställning av underlag och att årsredovisning upprättas i samarbete med revisionsbyrån
  • Förhandla och utforma vissa avtal med externa leverantörer
  • Hantera vanliga HR-frågor såsom löner, föräldraledighet m.m.
  • Vara ett stöd till projektledarna och bistå med den ekonomiska delen av projektredovisningar
Vem är du?

Vi söker dig med en akademisk eller annan eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning samt ett par års för denna tjänst relevant arbetslivserfarenhet. Vidare är du väl uppdaterad inom den svenska lagstiftningen beträffande skatter och redovisningsregler och har utmärkta kunskaper i Excel. Du har också lätt för att lära dig och ta till dig nya kunskaper inom olika IT-system. Erfarenhet av projektredovisning ser vi som meriterande.
Du behärskar väl både svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror att egenskaper som att vara serviceinriktad, självständig, driven, kreativ och älska kommunikation i bild och skrift är mycket viktiga för att trivas i tjänsten. Du är mål- och resultatinriktad samt arbetar strukturerat. Du ser deadlines som sporrande och tycker om att ta beslut baserade på fakta mer än magkänsla.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.