Stationschef till Preem i Örebro

Stationschef till Preem i Örebro

Vi söker dig som vill skapa en självklar och trivsam mötesplats för våra kunder i Örebro.

Jobba för framtiden redan idag

Som Stationschef på Preem driver du din station som om det vore din egna samtidigt representerar du ett välkänt och starkt varumärke i branschen. Det är du som organiserar det dagliga arbetet för dig och ditt team, du följer Preems butikskoncept och får stöttning av organisationen inom verksamhetsstyrning, marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö och utbildning. En station är en arbetsplats med ett högt tempo och stationens mål är att skapa en trivsam mötesplats med personlig service och ett stort matutbud.
Stationen i Örebro är den nyaste i Preem kedjan och hade invigning oktober 2019, stationen har det senaste och modernaste butikskonceptet som är i en skandinavisk design och som ger en riktig känsla av ett riktigt kafé. Stationen är öppen 05:30 – 22:00 och den ligger längs med E18 i anslutning till Holmens industriområde i Örebro. Stationen erbjuder både automattvätt, uthyrning av släpvagnar och är dessutom unik i Örebro med att erbjuda försäljning via Drive in. Totalt är det 6 medarbetare som jobbar på stationen.

Har du den här bakgrunden?

I denna roll efterfrågar vi erfarenhet av sälj och service. Eftersom det finns en stor chans att längre fram ta över stationen som egen företagare (Preem Partner) är tidigare erfarenhet av att driva företag starkt meriterande. Kanske arbetar du idag som butikschef, stationschef, ställföreträdande chef eller säljare i branschen och vill bli din egna företagare? Du har en gymnasial utbildning och kan ta ansvar för stationens omsättning och resultat.

Är det här du?

Du kommer att arbeta nära både kunder och medarbetare, du är med i den dagliga driften och ger våra kunder ett kundbemötande i toppklass och en central del i din roll blir att engagera, motivera och utveckla dina medarbetare. Som Stationschef har du ansvar för personal och rekrytering, inköp och avtal, samt myndighetskrav för butiksverksamheten. Tillsammans med distriktschefen analyserar du försäljning, resultat och kvalitet och tar fram budget, mål och handlingsplaner för att maximera försäljning och kundnöjdhet. Förutom Preems resurser finns det även ett etablerat nätverk av Preem partners och stationschefer som du delar erfarenheter med. Som Stationschef är du en prestigelös mångsysslare och vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Distriktschef Jack Lilja,Tel : 010-450 17 59 , email : jack.lilja@preem.se Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev till så snart som möjligt dock senast 1 november 2020.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef, Butik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.preem.se
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. En övervägande del av vår produktion, närmare 80 procent, exporteras till den internationella marknaden, främst till nordvästra Europa. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning 92 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina.