Statistiker för konsultuppdrag i Örebro!

Statistiker för konsultuppdrag i Örebro!

Vill du arbeta analytiskt och har ett stort intresse för siffror? Vi söker just nu en noggrann Statistiker för konsultuppdrag i Örebro! Uppdraget förväntas starta i november för att pågå under ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Statistiker kommer du hantera matematiska beräkningar och på ett kritiskt sätt granska siffror och resultat. Du kommer vara en viktig aktör när det gäller att ansvara för tidsstandarder. Som Statistiker kommer du främst arbeta i statistikprogrammet SPSS samt i Excel.
Utöver detta kommer arbetsuppgifterna innebära:
  • Avancerade regressionsanalyser
  • Ta fram prediktionsmodeller
  • Validera resultat
Vem är du?

För att lyckas i rollen som Statistiker behöver du vara analytisk och noggrann. Vi tror att du har ett stort intresse för siffror och tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du har ett vetenskapligt förhållningssätt och kan kritiskt granska siffor och resultat. Vidare har du en stark kommunikativ förmåga och kan stå på dig när det behövs. Utöver detta har du relevant akademisk utbildning inom statistik. Vi tror även att du har god kunskap inom Excel och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta i SPSS.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Timbäck
Telefon 019-766 37 06
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (2 dagar kvar)