Rekryteringskonsult till spännande uppdrag i Karlstad

Rekryteringskonsult till spännande uppdrag i Karlstad

Är du rekryteringskonsult ute efter en ny utmaning? Just nu söker vi en rekryteringskonsult till ett spännande uppdrag i Karlstad. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå under ett år, med god chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Arbetet som rekryteringskonsult är brett och omväxlande. Som rekryteringskonsult förväntas du stötta företagets rekryterande chefer genom hela rekryteringsprocessen. Du kommer även ges möjligheten att arbeta med utveckling av rekryteringsprocesserna, delta i employer branding-arbete samt vara delaktig i planering och genomförande av olika marknadsdagar och introduktionsdagar på företaget.

Vem är du?

Vi söker vi dig som är i början av din karriär och som vill fortsätta utvecklas i din roll som rekryterare.
Du är organiserad och strukturerad till din person och tycker att mötet med både affär och människa är spännande. Vi ser gärna att du besitter god insyn i kandidatmarknaden, gärna med ett etablerat nätverk inom teknik/IT. Har du en kandidatexamen eller annan relevant KY-utbildning är detta mycket meriterande.

Om verksamheten

Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Mer info
Kontaktperson Anna Kjellvi
Telefon 0197663701
Område Örebro stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)