HR-konsulter sökes för uppdrag i Örebro med omnejd!

HR-konsulter sökes för uppdrag i Örebro med omnejd!

För tillfället ser vi ett ökat behov och en uppgående efterfrågan av HR-konsulter. Därför uppmanar vi dig med relevant akademisk utbildning som är intresserad att arbeta som uthyrd konsult för Poolia att söka. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig en bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Du kommer att trivas som konsult hos oss om du söker en värld fylld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Poolia är ett möjligheternas företag där du kan växa och utvecklas i din yrkesroll och framtida karriär. Urval sker löpande, därför är du välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Arbetet inom HR är ofta brett och kan innefatta arbetsuppgifter så som personaladministration, chefsstöd och rekryteringsarbete.
Ytterligare exempel på arbetsuppgifter:
  • Kompetensutveckling
  • Hantering av lön-och anställningsvillkor
  • Arbetsmiljö-och jämställdhetsfrågor.
  • Organisationsutveckling
  • HR-administrativa uppgifter
Vem är du?

Vi söker dig med passande högskoleutbildning samt tidigare erfarenhet av att ha arbetat med rekrytering och/eller HR. Som person är du ansvarstagande och arbetar på ett strukturerat sätt där du har som mål att prestera i din arbetsroll, samtidigt som du strävar efter att bygga goda relationer på arbetsplatsen och ser samarbete som en väg till ett lyckat resultat.

Om verksamheten

Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (2 dagar kvar)