Fokus på service och kvalitet? Nu söker vi en transport/driftkoordinator

Fokus på service och kvalitet? Nu söker vi en transport/driftkoordinator

Till intressant företag i Örebro söker vi nu en transport/driftkoordinator. Uppdraget förväntas starta i september för att pågå i sex månader med god chans till anställning. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som transport/driftkoordinator kommer du att ta emot bokningar av kunder och medarbetare. Du har ansvar för kundkontakten, startmöten och förberedelser inför nya uppdrag. Vidare kommer du hantera orderingången, utbokning av personal/fordon och material.

Vem är du?

Som person är du noggrann, lösningsorienterad och serviceminded . För att lyckas i rollen ser vi att du trivs i en arbetsmiljö med många projekt igång med kunden i fokus. Meriterande om du har jobbat med liknande uppgifter.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.