Ekonomiassistenter till kommande uppdrag i Örebro!

Ekonomiassistenter till kommande uppdrag i Örebro!

Går du i tankar på att byta jobb och söker nya utmaningar inom ekonomi? Då har du hittat rätt!

Just nu ser vi ett ökat behov och en uppåtgående efterfrågan av ekonomiassistenter med olika inriktning i Örebro med omnejd. Har du relevant utbildning och/ eller erfarenhet av ekonomiarbete och är intresserad att arbeta som uthyrd konsult för ett av Sveriges mest erfarna bemannings- och rekryteringsföretag? Då uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Genom att söka tjänsten som ekonomiassistent öppnar du dörren för spännande uppdrag och nya kontaktnät. Missa inte chansen att bli en av våra eftertraktade konsulter.

Våra kunder finns i de flesta branscher och av olika storlekar och därmed varierar arbetsuppgifterna. Uppdragen är för det mesta heltid men det förekommer även deltidsuppdrag. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara:
  • Registrering av inkommande fakturor mot eller utan inköpsorder
  • Leverantörsbetalningar samt kvittning av dessa
  • Manuella utbetalningar samt bokföring av dessa
  • Hantering av leverantörsreskontra
  • Löneadministration
  • Löpande bokföring
  • Arkivering
  • In- och utbetalningar
  • Skattedeklaration med moms och sociala avgifter
Vem är du?

Vi önskar komma i kontakt med dig som har en Universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av någon av arbetsuppgifterna ovan men söker även dig som är nyexaminerad. Viktigt är att du vill utvecklas och således bygga vidare på din kompetens. Du är både van användare av Excel och något större affärssystem samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Som person är du ansvarstagande och arbetar på ett strukturerat sätt där du har som mål att prestera i din arbetsroll. Du strävar efter att bygga goda relationer på arbetsplatsen och ser samarbete som en väg till ett lyckat resultat. Du är kommunikativ, målinriktad och har förmågan att arbeta självständigt.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Timbäck
Telefon 019-766 37 06
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (7 dagar kvar)