Ekonomiassistenter till framtida uppdrag i Köping

Ekonomiassistenter till framtida uppdrag i Köping

För tillfället ser vi ett ökat behov och en uppgående efterfrågan av ekonomiassistenter med olika inriktning. Därför uppmanar vi dig med relevant akademisk utbildning som är intresserad att arbeta som uthyrd konsult för Poolia att söka.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig en bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Genom att söka tjänsten som ekonomiassistent öppnar du dörren för spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Poolia är ett möjligheternas företag där du kan växa och utvecklas i din yrkesroll och framtida karriär. Om det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så hör vi av oss, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Våra uppdragsgivare finns i de flesta branscher och av olika storlekar och därmed varierar arbetsuppgifterna. Uppdragen är för det mesta heltid men det förekommer även deltidsuppdrag. Vanligt förekommande önskemål på kunskap är följande:
  • Registrering av inkommande fakturor mot eller utan inköpsorder
  • Leverantörsbetalningar samt kvittning av dessa
  • Manuella utbetalningar samt bokföring av dessa
  • Hantering av leverantörsreskontra
  • Arkivering
  • Löneadministration
Vem är du?

Vi önskar komma i kontakt med dig som har en Universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av någon av arbetsuppgifterna ovan men söker även dig som är nyexaminerad. Viktigt är att du vill utvecklas och således bygga vidare på din kompetens. Du är både van användare av Excel och något större affärssystem samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande och arbetar på ett strukturerat sätt där du har som mål att prestera i din arbetsroll. Du strävar efter att bygga goda relationer på arbetsplatsen och ser samarbete som en väg till ett lyckat resultat. Du är kommunikativ, målinriktad och har förmågan att arbeta självständigt.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.