Ekonomiassistent till Epiroc i Örebro

Ekonomiassistent till Epiroc i Örebro

Är du en driven och engagerad ekonomiassistent ute efter ett nytt uppdrag? Till internationella Eprioc i Örebro söker vi nu en ekonomiassistent. Uppdraget förväntas starta under maj 2019 för att pågå fram till årsskiftet, med god chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Huvuduppgiften som ekonomiassistent innefattar ett självständigt ansvar för registrering av leverantörsfakturor i M3, verifiera skannade fakturor och allt vad innebär med: felsökning, kontakt med både intern personal och externa leverantörer (både på svenska och engelska).

Vem är du?

För att lyckas på denna position behöver du vara en positiv och serviceinriktad person som strävar efter att ge bästa möjliga service till våra kunder. Med kunder och leverantörer talar och skriver du både svenska och engelska obehindrat. Vi söker en lagspelare som kommunicerar med sina medarbetare för att uppnå bästa möjliga resultat och arbetsmiljö. Du är noggrann och tar dig gärna an uppgiften att felsöka och rätta felaktiga fakturor samt klarar att hantera perioder med hög volym. Genom logiskt tänkande hittar du systemfel och rättar källan till felets uppkomst. Redovisningen sitter i ryggmärgen och du har ett genuint intresse för systemapplikationer.

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi eller motsvarande kompetens samt minst 2 års erfarenhet från arbete med leverantörsreskontra på ett större företag.
Erfarenhet och kunskap inom M3, Readsoft och MediusFlow är meriterande.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.