Administratör med it-intresse till spännande företag i Örebro

Administratör med it-intresse till spännande företag i Örebro

Är du en serviceinriktad administratör med intresse för it? Just nu söker vi en administratör med it-vana på 67% till ett företag beläget i Örebro. Tjänsten kan med tid komma att utvecklas till en heltidstjänst. Uppdraget förväntas starta i höst för att pågå under nio månader, med möjlighet till anställning.
Urval och intervju sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetet som administratör är omväxlande och händelserikt. Du kommer bland annat få ansvara för diverse administrativa arbetsuppgifter så som exempelvis krediteringar och viss administrativ support för kollegor. Vidare kommer du även att få ansvara för it-support för medarbetarna internt på företaget.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Felsökningar
  • Hantering av mail och inkommande samtal
  • Krediteringar
  • Administrativ support
  • Telefoni
  • Hantering av olika CRM-system
Vem är du?

Vi letar efter dig med ett serviceinriktat och positivt arbetssätt samt ett stort IT-intresse. Vi ser det som meriterande om du besitter exempelvis gymnasieutbildning inom IT, alternativt att du besitter erfarenhet från att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter.

För att lyckas i denna roll tror vi att du bör ha en god administrativ förmåga och ett serviceinriktat arbetssätt. Goda kunskaper i CRM-system och Excel är meriterande.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.