Plantagen Örebro söker avdelningschef ansvarig för drift

Plantagen Örebro söker avdelningschef ansvarig för drift

Vi på Plantagen Örebro söker nu efter en Avdelningschef Drift, som tillsammans med Avdelningschef Sälj, ska ansvara för butikens dagliga drift och leda teamet i vår fortsatta framgång. Som Avdelningschef ingår du i butikens ledningsgrupp och rapporterar till butikschefen.

Är du en ledare som agerar förebild, ambassadör och kulturbärare och som drivs av att effektivisera, organisera och optimera? Då är det kanske just dig vi letar efter!

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som ledningsgrupp leder och planerar man arbetet i butik så att butikens kommersiella och ekonomiska mål uppnås. Butiken är organiserad med ett Drifts-team och ett Sälj-team.

Som Avdelningschef Drift ansvarar du för att ditt team upprätthåller en stabil och hållbar butiksdrift genom att skapa en jämn kundupplevelse varje dag, d v s kunden ska få samma fina upplevelse oavsett när hen besöker oss. Som utgångspunkt är det Drifts-teamet som servar Sälj-teamet, vilket betyder att vi genom effektiv drift skapar mer tid till fantastiska kundmöten.

I din roll är du ytterst ansvarig för butikslogistiken, fyllnadsgrad, lagersaldon samt analysering av inventeringsresultat och volymer. Du har en operativ roll där du tar del av alla arbetsprocesser i butiken och säkerställer att fastställda rutiner efterlevs.

Som Avdelningschef utvecklar du dina medarbetare till ett effektivt team. Du coachar och skapar en feedbackkultur där dina medarbetare trivs och har roligt på arbetet. För oss är det viktigt med rätt inställning och kompetens hos varje individ.

Du är personalansvarig för ditt team vilket innebär att du ansvarar för hela medarbetarresan, så som rekrytering, introduktion, medarbetarsamtal, och att kontinuerligt coacha och utveckla dina medarbetare samt för att skapa en god arbetsmiljö där medarbetarna trivs och kan utvecklas.

På Plantagen har vi som mål att alla medarbetare ska arbeta aktivt med att förbättra kundupplevelsen och sträva efter att överträffa kundens förväntningar genom fantastiska kundmöten. Som avdelningschef och en del av ledningsgruppen är du avgörande i detta arbete och du jobbar aktivt med att motivera och vägleda medarbetarna genom träning och feedback på kundmötet.

Kompetensprofil

Du har en gedigen ledarerfarenhet inom detaljhandeln alternativt inom annan relevant bransch där försäljning och kundmötet är i fokus. Du är en tydlig ledare som utvecklar dina medarbetare genom konstruktiv feedback. Du har en förmåga att skapa motiverade och engagerade medarbetare och du jobbar genom ditt team istället för att göra allt själv.

Du har ett starkt kommersiellt driv och god förståelse för butiksdrift och vet vilka prioriteringar som behöver göras för att driva försäljning och kundnöjdhet. Självklart har du även god insikt och förståelse för butiksekonomi. Du drivs av att analysera siffror och arbetssätt, i syfte kontinuerligt genomföra praktiska förbättringar samt formulera och nå uppsatta mål.

Du är en lagspelare ut i fingerspetsarna och du vet hur du ska göra för att bygga framgång tillsammans med teamet. Du ska ha förmågan att självständigt, och tillsammans med ledningsgruppen fatta små som stora beslut i linje med tagen riktning. Du har erfarenhet av att systematiskt följa upp att fastlagda rutiner efterlevs för att nå goda resultat genom långsiktig hållbarhet.

Vi erbjuder dig

Vi brinner för att ständigt utvecklas tillsammans. Därför har vi interna ledarskapsprogram där du tillsammans med kollegor från hela företaget får möjlighet att växa. I arbetet som Avdelningschef är det för oss naturligt att du strävar efter att bli butikschef. Vid BC:s frånvaro ingår det i rollen som Avdelningschef att ersätta som vikarie.

Du blir en del av ett engagerat och kompetent gäng där vi alla brinner för försäljning och kundmötet. Vi har roligt på jobbet och tillsammans arbetar vi mot att bli Nordens härligaste växthus. Det går bra för oss på Plantagen och vi fortsätter att växa. Här får du möjlighet att få vara en del av vår fortsatta framgångsresa.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är varierar och inkluderar kvällar och helger.

Låter detta intressant? Vad roligt! Skicka då in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är den 11/12.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Maria Tengblad
Telefon 0733-650367
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (10 dagar kvar)