Teamleader inom lager till Örebro - kvällsskift

Teamleader inom lager till Örebro - kvällsskift

Tjänstebeskrivning

Är du en trygg och operativ ledare? Har du ett brinnande intresse för förbättringar, ser alltid lösningar och trivs med en varierad arbetsdag? Har du dessutom erfarenhet från logistik/industrin/transport? Då kan tjänsten som teamleader i Örebro vara rätt tjänst för dig.

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker nu för kunds räkning en teamleader i Örebro för kvällsskiftet. Ditt huvudsakliga fokus är att få produktionen och driften att fungera enligt uppsatta riktlinjer och policys. Du har tillsammans med en till teamleader ansvar över både lagerpersonal och administrativ personal, cirka 25 personer totalt. Ditt dagliga arbete utmanas ständigt av trafikläget som kan innebära försenade transporter som gör att du ständigt behöver prioritera om din arbetsdag. Som teamleader är det ditt ansvar att rätt paket kommer på rätt transport med rätt fraktsätt. Din personalstyrka kan jobbet väl varav din utmaning ligger i att få ihop gruppen samt att koordinera rätt person/kompetens på rätt plats. Du kartlägger även personalens kompetens och tar fram utvecklingsplaner för varje individ. Du rapporterar dagligen till din chef som också finns på plats i Örebro.

Dina arbetsuppgifter innefattar sammanfattningsvis
  • Personalansvar med daglig coaching och feedback
  • Kontakt med fraktleverantörer
  • Ansvar över säkerhet och arbetsmiljöfrågor
  • Rapportering och uppföljning mot mål/KPI
Krav på person

Vi söker efter dig som är trygg i sin roll som ledare och har med fördel jobbat inom logistik/industrin eller transportbranschen. Det är ett krav att du har ett års arbetserfarenhet i en ledande befattning. Det som kommer att vara mest avgörande för tjänsten är din personlighet och ledarstil.

Övriga krav
  • Flytande i det svenska språket samt engelska (koncernspråk)
  • Truckkort
  • Datorvana
Som ledare så söker vi efter dig som är en god människokännare och verkligen vill leda din personal aktivt genom arbetsdagen. Du är genuin, närvarande och inlyssnande för dina medarbetare samtidigt som du har förmågan att avgöra när du behöver styra med hela handen och ta tuffa beslut.

Inom branschen så uppstår det flera oförutsägbara situationer som kräver att du går in och visar vägen och tar ett stort operativt ansvar. Dessa situationer gör också att vi letar efter dig som är flexibel och föredrar ett varierat arbetstempo. Du har ett gott lösningsfokus och en utmärkt prioriteringsförmåga. I den här tjänsten kommer du att ha många kontaktytor, både internt och externt vilket ställer krav på att du har en god kommunikativ förmåga.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som teamleader.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid,
Arbetstid: vardagar kväll, ca 14-22, med möjlighet till flex
Plats: Örebro

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Katarina Anfelt på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Teamleader, lager, operation manager, logistikplanerare, personalansvarig,
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.