Servicetekniker med elektronikintresse

Servicetekniker med elektronikintresse

Tjänstebeskrivning

Har du kunskaper och erfarenheter inom elektronik? Har du även ett tekniskt och mekaniskt intresse? Vill du dessutom hitta en tjänst där man arbetar med långsiktiga kundrelationer på fältet? Då kan tjänsten som servicetekniker vara helt rätt för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter

PerformIQ söker nu för kunds räkning en servicetekniker till Örebro. Tjänsten innebär att du får möjlighet att arbeta med kontrollutrustning i absolut framkant, som levereras till främst livsmedel. Du erbjuds en bred tjänst där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av felsökningar, installation, service och underhåll. I tjänsten får du chansen att resa och besöka kunderna eftersom att du kommer vara den som genomför reparationer och service på plats. Här bygger du långsiktiga kundrelationer och är den personen som kunderna behöver både i förebyggande och akuta fall. Du kommer att bygga, felsöka och leverera varan till kund.

Krav på person

För att lyckas i rollen krävs:
  • B-körkort
  • Goda elektronikkunskaper
  • Du behärskar nätverk och PLC-programmering
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi ser att du som söker är en person som har god teknisk bakgrund och erfarenheter inom el. Du har gärna några års erfarenhet av servicejobb. Det är meriterande om du har arbetat inom branschen tidigare. Vi ser att du är en person som har ett stort intresse av problemlösning och brinner för att hitta den bästa lösningen för kunden. Du har stor drivkraft att lyckas i dina arbetsuppgifter, kännetecknas av professionellt agerande och arbetar på ett strukturerat sätt. Du är utåtriktad och trivs med att resa i ditt arbete.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Vardagstider
Plats: Örebro

Urval sker löpande, och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 dec (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.