Rekryteringskonsult till PerformIQ

Rekryteringskonsult till PerformIQ

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta på ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Brinner du för att utveckla organisationer och vill till en bred tjänst inom rekrytering?
Då kan du vara just den lagspelaren vi saknar till vårt framgångsrika team i Örebro

Örebrokontoret har nu öppnat transferfönstret och söker efter en rekryteringskonsult för att bidra till vår fortsatta tillväxt. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning.

Till PerformIQ i Örebro söker vi nu en rekryteringskonsult. Du erbjuds en tjänst där du ansvarar för hela rekryteringsprocessen för tjänster inom flera olika branscher. Varje dag får du möjlighet att utveckla organisationer genom att hitta rätt spelare till deras organisation. Du har ett nära samarbete med våra kundansvariga säljare som ansvarar för att etablera samarbeten med kunder som har ett rekryteringsbehov och tillsammans utgör ni motorn i organisationen.

I rollen kommer du till exempel att:
  • Upprätta kravprofiler
  • Skapa annonser
  • Arbeta aktivt med search/headhunting
  • Genomföra intervjuer
  • Sälja in kandidater till kunder
  • Följa upp och bibehålla relationen med utrekryterade kandidater samt kunder
Tjänsten passar dig som vill jobba på ett företag som karaktäriseras av en stor entreprenörsanda och idrottskultur. Örebrokontoret är inne på sitt tredje år där det alltid är nära till beslut med stora möjligheter till att påverka och få jobba med sina egna kreativa idéer. Vi är ett tajt sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och ställer alltid upp för varandra. Här trivs du som har en stark vinnaranda men samtidigt en hög prestigelöshet.

Krav på person

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser inom olika branscher och kompetensområden, gärna från rekryterings-/bemanningsbranschen.

För att lyckas i rollen som rekryteringskonsult krävs vidare:
  • Flytande i det svenska språket och bekväm med engelskan
  • Körkort B
  • God datorvana och du har arbetat i affärssystem tidigare
Det är meriterande om du är certifierad för att genomföra personlighetsanalyserna MPA, OPTO och ACE. Det som kommer vara mest avgörande är hur du är som person.

Vi jobbar med ett brett spann av både branscher och tjänster vilket gör att du kommer ställas inför nya spännande scenarion och möten varje dag. Vi söker därför efter dig som har en affärsmässighet och en vana av att ha kontakt med kunder och kandidater. Du är framåt, orädd och nyfiken men samtidigt trygg i dig själv och har ett konsultativt förhållningssätt där du också vågar utmana kunden i deras tankesätt. Du har enkelt för att sätta dig in i kundens situation och vågar ställa frågor då du alltid är mån om att det ska bli en så träffsäker rekrytering som möjligt. I den här tjänsten jobbar du med flera processer parallellt varav du även bör ha en god prioriteringsförmåga för att driva rätt projekt framåt

Hos oss på PerformIQ har alla medarbetare någon form av idrottsbakgrund där vår kultur präglas av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Ange i din ansökan vilken idrott du har erfarenhet från och på vilket sätt du ser att den bakgrunden påverkar dig i en roll som säljare med konsultansvar Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående/Enligt ök.
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Örebro

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Katarina Anfelt på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Sökord; rekrytering, HR, rekryteringskonsult, bemanning, konsultchef

Om PerformIQ

PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Hos oss får du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag med unik inriktning. Vi har högt i tak och värderar alla lagkamrater lika högt.

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.