Lagerarbete på deltid

Lagerarbete på deltid

Tjänstebeskrivning

PerformIQ söker för kunds räkning en arbetsvillig person som vill hitta ett långsiktigt arbete. Du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier eller är kontrakterad hos en idrottsförening, men du känner att du ändå vill och hinner leverera hårt på arbetet. Du vill och hinner jobba flera timmar varje morgon/förmiddag, eller kväll/eftermiddag.

Du kommer att arbeta med plock och pack inom lagerverksamhet. Det är av största vikt att du både är effektiv och noggrann. Du förstår vikten av att jobba tillsammans i ett team, att hjälpas åt och se till att godset du hanterar hinner med leveranserna i god tid.

Krav på person

Vi letar dig som har en AHS, studier på distans eller på tider som passar med förutsättningarna för att hinna arbeta varje dag. Vidare trivs du bra att jobba i ett högt tempo i ett fysiskt krävande arbete.

Du har även:
  • truckkort
  • b-körkort
  • lagererfarenhet
Övrigt

Start: Omgående
Arbetstider: 04-11, eller 17-22
Anställningsform: Behovsanställning
Ort: Örebro

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 8 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.