Lager- och logistikmedarbetare två-skift

Lager- och logistikmedarbetare två-skift

Tjänstebeskrivning

Vi letar efter dig som söker en långsiktig lösning inom lager och logistik. Har du tidigare erfarenhet av att plocka ordrar och vill jobba som truckförare och lagermedarbetare, då kan det vara just dig vi söker till vår samarbetspartner.

PerformIQ söker nu för kunds räkning lagermedarbetare som vill hitta sin nya långsiktiga arbetslösning. Vi söker dig som har truckbehörighet A+B samt erfarenhet av truckkörning. Arbetsuppgifterna kan innebära plock- och packarbete samt andra vanligt förekommande lagerarbetsuppgifter. Här får du möjligheten för ett stabilt heltidsarbete hos vår samarbetspartner som är i en expansiv fas.

Krav på person

Vi söker dig som är social, engagerad och flexibel. Vi ser att du som söker har ett högt inre driv och vill prestera högt i ditt arbete. Du ska tidigare ha arbetat inom lager och logistik och framförallt med truckkörning. Du kommer att bli mätt på ditt plocktempo, och här trivs du om du vill arbete engagerad och ta egna iniativ.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat. Vi vill att du som person är prestigelös och öppen för diverse lagerarbetsuppgifter.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Tvåskift
Plats: Örebro

Sökord: lager, truck, lagerarbetare, lagermedarbetare, truckförare

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 16 aug 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sofia Larsson på sofia.larsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!