Flexibel och ansvarsfull person till extraarbete

Flexibel och ansvarsfull person till extraarbete

Tjänstebeskrivning

Letar du efter ett extrajobb där du får arbeta fysiskt? Är du fleixbel och kan ställa upp ibland med kort varsel? Tycker du om att vara utomhus och att arbeta effektivt? Då kommer denna arbetsmöjlighet passa dig väl!

Du kommer att hjälpa våra samarbetspartnar med diverse olika extrajobb, som att arbeta på lager, i produktion, som chaufför eller med att skotta snö eller sanda utomhus. Det är ibland fysiskt krävande arbete, så det är viktigt att du trivs med att hugga in och hjälpa till där det behövs.

Krav på person

Vi söker dig som är flexibel och arbetsvillig. Du kommer att rycka ut med kort varsel och/eller bli inbokad veckovis. Det är ett krav att du studerar eller idrottar och söker en sysselsättning och inkomst vid sidan av detta. Vidare är dina personliga egenskaper viktigast för den här tjänsten. Du bör ha en god grundfysik då du ska orka hålla uppe ett gott arbetstempo.

För att arbeta som konsult på PerformIQ är det meriterande om du har tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt som det format dig som person.

Övrigt:
Krav: Körkort B
Start: Omgående
Arbetsort: Örebro

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.