Arbeta som truckförare i Örebro i sommar

Arbeta som truckförare i Örebro i sommar

Tjänstebeskrivning

Har du tidigare erfarenhet från truckarbete? Är du en noggrann och arbetsam person som vill arbeta fysiskt och söker heltidsjobb under sommaren? Då ska du läsa vidare i denna annons!

PerformIQ söker för kunds räkning truckförare till vår kund i Örebro. I tjänsten kommer du köra motviktstruck.

Krav på person

Vi söker dig som har truckkort och gärna erfarenhet av lagerarbete och truckkörning (gärna motviktstruck) sedan innan. Du är tillgänglig att arbeta heltid från mitten av juni till slutet av augusti. Som person känner du igen dig i nedanstående:
  • Du är initiativtagande och effektiv i ditt arbete
  • Du trivs med att arbeta fysiskt
  • Du har en god samarbetsförmåga
Vidare trivs du med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Övrigt

Omfattning: Heltid, mitten av juni till slutet av augusti
Arbetstid: Femskift
Plats: Örebro

Om PerformIQ

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som truckförare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten så snart som möjligt genom att trycka på "ansök".

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.